Su1079 Merhaba kızlar 39+3 deyiz bebeğimin gelmeye niyeti yok sizde durumlar nasıl normal doğum bekliyoruz
Opheliaaa Su1079 39+4 🐣 ben gelmesine cabalamiyorum ama hurma yiyince çok kasılma oluyor doğacak gibi hissediyorum hurmayı kestim neden dersen Çarşamba günü temizlikçi gelcek eve evim temizlensin sonra doğsun 🤣
MiniMeeee 39+3 beklemedeyiz Opheliaaa 39+3 bizim de babamız yarın gece gelecek yarına kadar doğmasın diye dua ediyorum ben de ah ah 😅
Hilalozc 40+4 deyim hala bekliyoruz ne zaman gelicek diye Çarşamba suni sancı alicam inşallah normal doğum yaparım 🙏
Su1079 Bende de kasılma var Meryem ana otu aldım o açılırsa açılırsın deidler o açıldı daha bende tık yok 😃
Opheliaaa Su1079 Kız ne alaka Meryem Ana oyunu doğum başlayınca koyuyolar suya acilmam rahat olsun doğum kolay geçsin diye 🤭 doğum bitince de sudan çıkarıyorsun acilmam kapansın diye🤭
Mommyanne 39+3 beklemedeyim 🫠 çok fazla kasılmam var tek belirtimiz bu. Gelmez ise pazartesi günü yatışım var
Tospikannesiiiii Su1079 39+4 bugun muayene oldum 2 cm açıklık var istesen suni vereyim hemen dogurursun çatın çok müsait dedi bende yok kendi sancımı beklicem dedim
Su1079 Hahah evet kızlar yanlış anlamışım galiba bende kavanoza koydum bekledim o açıldı bende açılırım diye 😄😄
Teslimeesma Su1079 39+0 nişanın geldi bugun doktora gittim sancı yok açıklık yok dedi beklemedeyiz bakalım gelecekmi 😁
Su1079 Teslimeesma nişanın geldiğini nasıl anladınız bende de sümüksü bir şeyler geldi 2 gün önce ama beyaz şeffaftı
Hande123- Su1079 bizde 39+4üz,kendi kendine gelmedi,bu gece hastaneye yatış yapıyoruz suni sancıyla doğum başlatılacak