taninmayananne Burcumus aynen biraz gec gibime geldi zaten duzensiz sancilrim oluyor o zamana kalir miyim bilmiyorum.
Burcumus seyma9188 aaa ilk defa duydum bunu da çok ilginç dediğin gibi hesapladım 40 haftalık zamanım çıktı 😁
Sumeyyeabdi Burcumus inşallah canim🥰 annem almış 10 lu hastane çıkışı bnde alsam mi acaba bi takim daha bilemedim
Sumeyyeabdi Burcumus battaniyesi falandaa var içinde arkadaşım ve komşumda verdi ikisinin bebeğde kasim doğumlu yeni doğan hep var uzun kollu zibinlar tek yıkayıp kaldıracam kıyafetlerini inşallah
020elvn Burcumus bizimki gebeliğin çok başında söylemişti. Ve her kontrole gittiğimde bi aksilik olmazsa şu tarihte tahmini doğum diye hep hatırlatıyordu. Geç kalmış sanki sizin doktor. Kendinizde internetten bakabilirsiniz aslında
Burcumus 020elvn 40 haftalık doğumu söylüyor sezeryan için kendisi gün veriyor ya işte onu merak ediyordum 🥰🤗
taninmayananne Burcumus dun oldu cok hafif sekilde oda 20 seviyesinde cikmis. Dunden beri iyice artti agrilarim ama duzensiz oldugu icin gitmedim. Eger duzene girer yada kanama su vs gelirse giderim diye dusunuyorum
Burcumus taninmayananne bana da suyun gelirse dikkatli ol 6 saat içinde doğumun gerçekleşmesi lazım dedi