Evraa Güzel anneler merhaba, devlette perinatoloji için randevu düşmüyor . İstanbulda detaylı ultrason yaptıran varsa fiyatlarını paylaşır mısınız.
Prenses34_annesi Evraa istanbul sultangazi medigold de yaptırdım tekli gebelik 600₺ çoğul gebelik 800₺ yapıyorlar ve gayet iyi ilgileniyolar memnunum 🥰
dlkcay Evraa ben jineart klinikte yaptırdım feneryolunda. Arkadaşım tavsiye etmişti. 1500 tl verdik. Ama çok memnun kaldık. Helal olsun aldığı para.
MasaAll Evraa pendikde doktor Halil soyadını unuttum 900 tl ye yaptirdim ama çok ilgili ve iyi Bi doktor sonuçları kadindigumcuma gösterince çok iyi bakmış dedi
nursmeric Eldgrn merhaba mennun kaldınız mı? Doktor ismi hatırlıyor musunuz ve kaç dk sürdü? Tamamen renkli miydi? Çok soru sordum ama yardımcı olursanız çok sevinirim
nlrsena Sultanbeyli Ersoy hastanesinde geçen ay 850 TL’ye yaptırdım sigortalı sigortasız fark etmiyo dediler
Eldgrn nursmeric hayal bey ismi 1 saate yakın sürdü siyah beyaz bakıldı yüzüne gelince renkli açtı zaten bu şekilde yapılıyormuş normalde de
MaviDeranHazal İstanbul’da Türkiye Hastanesi op.dr. Mehmet Aygün’e dün detaylıya gittik. Çok memnun kaldık uzun sürdü keyifli ve pozitifti. 1150 TL ödedik 🙄
yagmur0504 Merhaba kızlar. Bende bir şey soracam Benim ilk gebeliğim kendi doktorumuz’damı ayrı ücret alıyor. Yoksa başka yeremi yönlendiriyor. Şimdi ben pazartesi detaylıya gidecem hemde kontrol günüm. Merak ettim bilgisi olan varmı
ipekmom_ yagmur0504 her doktor detaylı ultrason yapmıyor. Perinatolog olması lazım Eğer kendi doktorun yapıyorsa bile el ücret alıyorlar
mand21 Ben anadolu yakasında göztepe medikalparkta 1500 tl ye yaptırmıştım. Cihan Çetin doktorun adı. Memnun kaldım. Çamlıca Erden hastanesinin de fiyatını sormuştum 1000 tl dediler ama oraya hiç gitmedim bilmiyorum