arkesophia Dyg10 magnezyum yağı verdi drum bacaklarıma sürüyorum benimde öok ağrıyordu geçirdi magnesium oil diye eczaneden alabilirsiniz ben çok memnun kaldım :)
Dyg10 Esra93 magnorm verdi doktorum ama içince ishal yapıyo diye bıraktım maden suyu da içiyorum çok ama yetmiyo demekki. En iyisi bana yeni bi ilaç yazması sanırım😫
HaticeNur Benimde aynı bi kac gündür oluyorum bacağının ağrısından sadece sol bacağımin ust kisimlari oturunca filan esim kaldiriyor o kadar ki kotuyum bende diyorum aceba hamilelikten filânmı diye düşünmustum
HaticeNur arkesophia bu magnezyum u eczaneden direk alabilirmiyiz yoksa dr gitmek mi gerekiyor yani dr tavsiyesi olmadan kullanilmazmi
BuketArslan Dyg10 seni en iyi ben anlıyorum 31 haftalgm son 1 aydr acayip cektim halada agriyo alt bacaklarim magnezyum.fayda etmedi.doktor olur normal diyo cekcez.mecbur
Dyg10 BuketArslan ben daha 19 haftalıkken başladıysa bu ağrılar 30larda napıcam Allah yardım etsin 🤷🏻♀️
Dyg10 HaticeNur bence bi doktorunla görüş canım doktora gideceğin süre içinde de maden suyu içerek idare edebilirsin belki iyi gelir
arkesophia HaticeNur bana drum önermişti ama reçeteli alınan bişey değil isterseniz yinede bi sorun kullanabilir miyim diye