Doğurdum arkadaşlar öncelikle çok doğurabileceğimi düşünmüyordum çok korkuyordum ameliyathaneden doktorlarlardan çünkü hep özele gittim maddi imkanlardan dolayı devlette doğurmam gerekiyordu illaki arasında ilgi farkı vardır die düşünüyordum ama çok şükür denk gelmedi çok şükür 40+1 de doğurdum cumartesi günü sabahtan duşa girdim belime falan sıcak su tuttum bi andan korkuyorum ama bi andan da gelsin istiyorum duştan çıktım hafif hafif belim agrıdı eşimde evdeydi yürüdüm hareket ettim oturdum kalktım dedim gelecek heralde biraz fazlalasınca hastaneye gittik nst bağladılar sancım var fakat doğum sancısı degil 2 saatte bi nst bağlıyorlar bende o sürede yürüyüp merdiven inip çıkıyorum akşam 10 a kadar böyle devam etti sonra 2 cm açıklıkla evinde bekle dediler eve geldik gece 4 gibi agrılar gene gelmeye başladı ama dünkü gibi degil di 8.5 a kadar çok önemsemedim eşim uyandı agrılarım var ama 10 dk da bi giriyor hem ıkınma isteği geliyor hem beni zorluyor eşim dedi hazırlan gidelim zaten açıklığım da olunca biraz bende duşumu aldım tekrar çıktık hastaneye gittiğimde 4 cm di açılmam azdı ama bu bile beni korkutuyordu yatışa aldılar eşimle görüştüm ben ağlıyorum ama oda korkuyor tabi 2 doğum hane varmış birinde sancıları sıklasmasının bekliyorlar diğer yerde doğum beni önce ilk yere aldılar ama ben hayla korkuyorum başkalarını görücem işte zor olacak falan beni özel oda gibi yere aldılar pilates topu yer minderi hersey var burda hareket et dediler anlattılar güzel güzel konuştular eşim geldi son kez görüştük saat 3 gibi beni diğer doğum haneye aldılar dedim geliyor heralde oraya aldılar açılman güzel ama ufaktan suni sancı verelim dediler bende tamam dedim o sırada hareket ediyorum hep diğer aldığı yerde özel oda gibi ve ebeler hemşireler çok çok iyi Allah razı olsun onlardan saat 4 gibi suyumu patlattılar korkulacak bişey yok onda ama suni sancı çok acı kızlar belki acı eşigim düşük bilemem ama ben çok ufak başladıkları halde maf oldum orda saat 5.40 gibi falan hadi doğuralım dediler açıklığım 8 cm di agrın gelince ıkın dediler ki açılsın 10 cm oldu ve gelecek herkes gelmeye başladı ama agrı girince ne yapacağımı şaşırıyorum başlıyoruz dediler agrı gelince ıkın doktor beyde ittirecek dediler gelir gelmez ıkındım yarısı çıktı o an dur diyorlar ne için hayla bilmiyorum duramadım ve zorladım bu yüzden çok fazla dikişim var yırtılmam çok oldu ve sonra kucağıma koydular o anı tarif edemem bütün agrılarım geçti yorgunluğum gitti hepsinden ayrı ayrı Allah razı olsun yeri geldi masaj yaptılar yeti geldi anlattılar elimden tuttular hiç korktuğun gibi olmadı ben çok zorladım bağırdım yıktım ortalığı ama tek kötü kelime kullanmadılar o yüzden özel yada devlet farketmiyor insanlıkla birine denk gelmemiz lazım ilk doğumun ilk acemiliğim şimdi 8 günlüğüz günü saati gelince hersey oluyor bol bol oturun kalkın ben kavuştum Rabbim isteyen herkesi bi an önce kavuştursun sormak istediğiniz olursa cvplarım