Armess_loya elmaserkc21_ kuru fasulye pilav, turşu… Sizde yeşil mercimekli bulgur pilavi ve yanına çorba yapabilirsiniz 🌸
Strawberry2022 elmaserkc21_ annemlere gidiyorum çok şükür yemek derdim yok derken hatırladım ki kaynım var ve o aç kalacak onun için ne yaparım acaba hiçbir fikrim yok belki onun için hazır mantı pişiririm dün gece de karnıyarık ve makarna yaptım ve İnegöl köftesi
kahvesever__ elmaserkc21_ patatesli sulu köfte biber dolması üstüne sarımsaklı yoğurt çok muhteşem oluyor 🌺😂
Beybi_2022 elmaserkc21_ taze iç fasülye nohutlu tavuklu pilav turşu. + karışık salata Yemek sonrası tatlı ve haşlanmış mısır çay🥳🥳
Hestiaa Domatesın son zamanlarını değerlendirip sütlü domates çorbası yaptım ve et pek yemediğim ama bebeğimin beslenmesi için de kıymalı patates yemeği geldi aklıma yanına da cacık
2022bebeki elmaserkc21_ musakka ,pilav , yoğurtlu brokoli salatasi . Brokoli ben ne alaka diyor şu an🤣 O benim için daha çok ❤️
GulserenKY 2022bebeki Brokoliye bayılıyorum salatasini da cok severim. Ama ciğden seviyorum. Biraz brokoli mısır havuç ve şehriye pişirip koyuyorum karıştırıyorum çok doyurucu besleyici salata oluyor :)
2022bebeki GulserenKY Çiğ olması çok daha iyi tabi yaprakları özellikle şifa 😍 buharda 4 dakika pişiriyorum ben de havuçla birlikte. Sizinki de çok renkli olmuş afiyetler olsin😍