Acuka 35 haftalığım ama 2 gundur yoğun şekilde akıntım gelıyo ayıptır söylemesi yoğun kıvamda hıssedıyorum gelırken enfeksıyon mu doğum belirtilerimi anlayamadm ama yanma fılan da yok
Kadze Acuka idrarında yanma vajinada kaşıntı yoksa muhtemel enfeksiyon değildir ama bazı mantarlar vajinada acı yapmaz akıntı yapar tinede dokroeuna söyle ki için rahat etsin nişan veya normal akıntı olabilir dr dan duyman daha rahat ettirir içini
Esracim Acuka canım ben 35+1 deyim bende olmadı ama bı arkadaşım 36 da onda da yoğun akıntı gelmiş. Bana doğum belirtisi demişti. Kanlı nişanı bekliyorum dedi
Esra93 Acuka Bende 35+5 günlüğüm arada su gibi birşeylerin sızdığını hissediyorum çamaşırım ıslanıyor arada dediğin gibi yoğun bi akıntı geliyor yine aktığını hissediyorum doktor kontrol etti akıntı dedi ama dün gece aşagıya çok baskı hissettim aynı zamanda makattan da baskı yapıyordu ve bacaklarım kopuyormuscasına ağrıdı suan iyiyim ama gece doğurcam sandım benim bebek kanala girdi artık bekliyorum
Acuka Birsenvergili sümüksü canım beyaz sarı gıbı yanı geldıgını fılan hıssedıyorum hıc boyle hıssetmezdım
Ada09 Acuka benimde oldu öyle öyle haftalar hala da var normal cnm nisan değil yani nisan pembemsi kanlı yada kahve ton oluyor korkma
Birsenvergili Acuka bende de oldu ama doktor nişan belirtisi demişti ama bazılarında kanlı oluyormuş dikkat et canım
Acuka Esra93 kanalda değildi benım ve makat gelişli donmemişti en son bgn gidicem yıne bacaklarım tutmuyo gıbı oluyo bende dogurcam gıbi hissedıyorum hıssetmek bıle korkuttu 😯
umranozby Acuka aynı canım bende 36 haftadayım 😄 beyaz yoğun ve fazla akinti oluyor ilk nişan mı acaba parca parca mı geliyor falan ams yok değil
Acuka umranozby valla bilemedimki internet baktıgımda bazisinin nişanı beyaz gelıyomus kanlı olmayabılıyormus
Esra93 Acuka Bende o kadar aktiftim ama dünden beri bacaklarım zor basıyor doğuracak gibiyim diyorum 😄
Aybukealtintas Acuka Canım bende 35. Haftadayım, basından beri hep oluyor 2.3 günde bir, kokulu ve kanlı olmadıgı sürece sorun değil, hormonlardan dolayı oluyor özellikle bu haftalarda daha sık oldugunu duydum 🤗