Hllemralmdg Hanımlar ilk kez yıkayacağım bebek kıyafetlerini, artık son hazırlıklar.. hangi deterjanı kullanıyorsunuz, sıvı mi toz mu, yumuşatıcı kullanıyor musunuz ve yumuşatıcı kullanmadan kıyafetleri mis kokutan deterjan var mı
Sinemmkaya Hllemralmdg dalan sabun ve Dalin sıvı deterjan aldm Ama 5 aydan sonra normal kullanmak istiyorum Çünkü fiyatlar uçmuş
HipnozX Hllemralmdg green clean dı galiba adı. Vegan ve bitkisel tavsiye ederim ben daha önce o meşhur bebek deterjanlarından aldım yıkadım pişmanım şimdi. İçerğine bakmadan alıyoruz, çok zararlı kimyasallar var içlerinde parfümden de geçilmiyor bebeklere yazık.
Mihrac Hllemralmdg sileno ve incia aldım camasır deterjanı yumusatıcısı ve leke cıkarıcısını ondan aldım.
Nursl7 @Hllemralmdg ben dalanın sabun tozunu kullanıyorum yumaşıtıcı için doktorlar bir yaştan önce önermiyorlar diye biliyorum
Hllemralmdg HipnozX evet o markayı duydum, öneren de çok sanırım, ama maliyeti çok fazla benim bütçeme göre ne yazık ki
HipnozX Hllemralmdg aslında ben internetten alıyorum, carrefourda gördüm tek fiyatına ben iki tane almışım mesela, normal deterjanlar da artık pahalı. Ama tabiki bütçe neye yetiyorsa o imkan dahiilinde olmaktan başka çare yok
HipnozX Hllemralmdg instagramda prema ve onun anneliği diye bir sayfa var o içerikleri paylaşıyor ve uygun olan başka vardır belki o sayfayı da takip etmenizi öneririm:)
Sellcan E bebekten fakir life bayb aldim. Bunun yumuşatıcısini da aldim ama bebek için yumuşatıcı kullanmayacagim.
nilsmomy Hllemralmdg uni baby doğal kaynaklı deterjan aldım sarı kapaklı o çok güzel de yumuşatıcısının kokusu hiiiç güzel değil bitince bir daha almam
Derya_gumus Hllemralmdg durunun granül sabunuyla yıkadım unu baby de yumusaticisini aldim ama cok az kullandim mis gibi koktu kizcemin kiyafetleri
Annecim58 Hllemralmdg ben ilk oğluma duru granül sabun tozu kullandım üni baby nin yunusaticisi ile birlikte güzel oliyor tavsiye ederim