kubraa28 Merhaba arkadaslar. 26+6gunluk gebeyim. Bebegim hareketliydi fakat bir kac gundur cok fazla hareket etmiyor. Gun icinde maksimum 10kez oynuyor yada vuruyor. Boyle bi sorun yasayan var mi acaba normal mi ben mi endise ediyorum?
Esa kubraa28 endişelenme canım bebek ama o da bizim gibi insan nasıl bizim her günümüz aynı değilse onunda öyle canı hareket etmek istememiştir 😊 benim o haftada bir hafta çok hareketliydi hemde nasıl anlatamam sonra 3 gün hiç kıpırdama 2 3 kere falan kendini bastırdı o kadar uyuyodur ya da yan gelip yatıyodur 😊
Melisa91 kubraa28 derin uykuya dalabiliyorlar hareketsiz hıssettıgınız vakit soğuk su için cikolata yiyin meyvesuyu için bir saat içinde hareketleniyorlar benimde çok hareketli gecen ıkı gun hareket etmedi bende panik oldum ama telasa gerek yokmuş tabi rahatlamak ıstıyorsanız ılla ben gıbı doktora gıdın bakın zararı yok ıcınız rahatlar
YavuzunSelini Normal ☺ Hergün aynı olcak diye birsey yok benimde oglusum 22 haftalık birgun kıpır kıpır bigunde cok sakin , doktorum onlarda icerde uyuyolar dedi ☺