Aysenur426868 KizLar 16 haftalık gebeyim zeytini çerez gibi tüketiyorum benim gibi olan varmı ağzım kuruyor ayol soda içeceğim şimdi 🤣neyim eksik hangi değerim bilemedim ki
limoncicegim2 Aysenur426868 bende kahvaltıda 33 tane zeytin yiyorum hep aynı ne fazlası var eksiği 😂😂
Mer93 Aysenur426868 ben 🫢 hem de küçük falan da kesmiyo büyük yeşil zeytinler var ya ondan yiyorum allahtan işe getiriyorum da az koyuyorum bugün ben de tabağın yarısını yemişim bıraktım hemen
cennetinsusu Aysenur426868 Ayy bende çok yiyorum 😂 bi düşkünlük oldu zeytine acıkınca ekmek arasına zeytin koyup yiyorum 😂😂😂
adenleyolculugumuz_ Aysenur426868 ay 16.cı haftamda aynıydım iki hafta boyunca çerez gibi yedim. Ömrümde ağzıma da sürmüş kul değildim 😀 zeytin cildi güzelleştirirmiş, kızım ay parçası olucak belliii 🤪🤪🤪
Aysenur426868 Gzemyagz14 gizem hanım cinsiyeti ne peki niye böyleyiz zeytin de etli güzel gidiyor 🤣🤣🤣kendime inanamiyorum duramıyorum durdugm an bı bakıyorum nerdeyse bı tabak zeytin bitmiş🤣🤣🤣tbeler olsun
Gzemyagz14 Aysenur426868 öğrenemedim daha çarşamba günü 12 haftalık oluyoruz ama tuzlu yiyenler e hem erkek diyolar ama hayrlısı bakalım
Aybukedg Aysenur426868 şu an 27 haftalığız. Hamileliğimin başlarında siyah zeytin aşeriyodum 😄 cinsiyet erkek 🤗
Laliinnvanilya Ayyy bende aynı durumdan müzdaribim benimkinim tek farkı yeşil zeytin olması kase kase yiyorum eşim zeytin yetiştiremez oldu bana 🤣
Aysenur426868 Laliinnvanilya afiyetler bal şekerler olsun bacım şifa gelsin bebislerede ama cidden fazla yiyoruz gi🤣 korkuyorum da herşeyin fazlası zarar ama resmen sabah zeytin kaç atıyorum acısı sonra çıkıyor yaklaşık kahvaltı yapali 6 saat oldu ağzım kuruyor yandım anaaam sodalar sular gelsin benim anca bide safra kesesi olmayınca hemen erimiyor yidigim🤣
Aysenur426868 Mer93 bildim büyük etlilerden 🤣🤣🤣🤣yanlız değiliz demekki bacım afiyet olsun sanada kolay gelsin🥰
tecrubesizanneadayi12 Gzemyagz14 ben normalde zeytine bayılırdım aşırı severdim ama hamileliğimde yiyemiyorum öyle tuzlu geliyorki sanki tuzdan top yiyormuş gibiyim ve oğlum olacak inşallah bilmem var mıdır cinsiyetle alakası😄
Aysenur426868 cennetinsusu 🤣🤣🤣afiyetler olsun daha yeni yoğurda pulbiber az bişey de karabiber atıp yedim ekmekle tobe Ler olsun zaten bogazliydim bu gidişle 100 kiloyu buluruz anam zeytinde kilo aldırıyor bana🤣🤣🤣🤣
Aysenur426868 adenleyolculugumuz_ inşallah cildi güzelleştirir da güzellikler gelecek bebusler inşallah hayirlisiylaaa amin hepimize çok aminnnn,❤️❤️❤️❤️ zeytin mahvediyor beni icerlerim yandı 🤣🤣🤣ama yemedende duramıyorum🤣🤣
adenleyolculugumuz_ Aysenur426868 aşkım miden yandığında ılık bir çay bardağı süt iç o kadar iyi geliyor ki
Puding Aysenur426868 aaahhh ahhh çocukluktan beni en sevdiğim şey 😍ZEYTİN😍ama gastrit reflü var üstüne hamilelik bi yesem öldürür beni sabaha kadar gece gece de canım çekti 🥺🥵
Aysenur426868 Puding az bişey ye kuzum ❤️bulunmas kolay bı ürün olduğu için yazdım valla canınızı cektirdigim içinde ayrıca özür dilerim bacım, 🥰