merveiyd Ben 18. haftaya kadar tavuk yiyemedim, gördüğüm tarif videolarını bile hızlıca geçiyordum tahammülüm yoktu tavuğa 😬 Peki siz nelerden tiksindiniz?
MadameHappy34 merveiyd kırmızı et,tavuk eti ,yumurta,avokado,domates,salatalık,sucuk ve melemen. 🥺🥺hepsinden tiksindim görmek bile midemi kaldırıyor 12+5 umarım kısa zamanda biter bu tiksinme dramı.
Prenses34_annesi merveiyd bende hiç allah için tiksinme vs durumu olmadı yemediğim şeyler belli zaten gebelik öncesinde de yemiyordum o ürünleri ama şuan 24+2 yim hiç olmadı allaha şükürler olsun🥰
Busraaaa35 merveiyd 26 olduk hala tavuk, balık,pırasa,ıspanak yiyemiyorum.onun dışında kırmızı etten sogumustum ama şuan az da olsa yiyebiliyorum şükür
limoncicegim2 merveiyd benim hiç miğdem bulanmadı fakat kıyma zaten sevmiyordum iyice sevmemeye başladım 😂
Mer93 merveiyd benim de tavuk söylerken bile hala midem kalkıyo bi keresinde ekmek arası tavuğa elledim diye kus kus içim çıkmıştı 😄 bu zamana kadar da hiç denemedim yemeyi kalıcı tiksinmeyim diye oğlum bi kaç gündür anne tavuk olsa off yesek falan dedi :) bugün mecbur yapcaz bakalım neler olacak
Cgdm34 merveiyd et ,tavuk,çay ,yumurta cok tıskınmıstım cok kotu gunlerdı neysekı gectı sımdı yumurta harıc hepsını yıyorum☺️☺️☺️
hukukcuanne_06 merveiyd ben de aynı sayılırdım hangi haftada bitti bilmiyorum şimdi ama en az bi 18 hafta sürdü sanırım. Et balık tavuk asla yiyemedim eşim evde sucuk kızartsa kokusu kusturuyodu. Bi de ben ilk 2.5 3 ay insanlarla aynı masada yemek yiyemedim midem kalkıyodu yemek yiyen birini görünce.
Egtzcn Çok şükür bir yiyecekten tiksinme durumum olmadı ama sigara içiyordum sigaradan bi tiksinme durumum oldu şuan kokusu midemi bulandırıyor. Zaten hamile olduğumu öğrenmeden önce sigara içerken aşırı mide bulantısı yaşıyordum içemiyordum öğrendiğim an bıraktım zaten benim için iyi oldu bu tiksinme durumu yani :)