YamurKoerErkan Doğum belirtiniz var mı bebişleriniz kız mı erkek mi ? Bizim hiç bir Doğum belirtimiz Yok kızımızı bekliyoruz dört gözle 😍
BusraDemiralpErdinlet 39+6. Ufak bir belirti bile yok 😔 Artık kavuşmak istiyorum kızlar 🙏🏻 Allahım hepimize hayırlı doğumlar, sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏻 Svll tebrik ederim, Allahım analı babalı büyütsün 💕💕 dua et biz de kavuşalım artık 🙈🙈
Svll Kızlar doğurdum çok şükür gece suyum grldi sancımda geldi normal doğum yaptım Allah a şükür 🙏🏻🙏🏻💕💕
deletedmom507 Svll maşallah gününde doğmuş zaten doğuramadım diyen ertesi gün doğuruyor biz de 38olduk doğuramadım yaa
YamurKoerErkan Svll ay masallah darısı bize olsun 🙏 Rabbim hepimize nasip etsin ❤️ Bizde ha geldi ha gelecek diye beklemekten perisan olduk 39+2 olduk bir an önce kavuşmak istiyorum birde ağrılarım çoğaldı cok saçma bence ama dişim başım kulagım boynum ağrıyor 😐
Svll Kızlar benimde hiç belirtim yoktu suyum geldi hastaneye gittik 5 cm açılmam varmış 10 da hastandeydim 3 te doğum yaptım çok zordu ama doğumdan sonra herşey bitiyor Allaha şükür 🙏🏻 allah en hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh 😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💕💕
Sinem54 Svll yaaaa ne guzel ayni gundeydik ama Benim hala belirtim yok canim allhim anali babali buyutsun 😍❤️