Asli06671 Kizlar dun post acmistim tansiyonum 15e yukselmis gebelik zehirlenmesi yuzunden yatiricaklar diye bebegi erkenden alabilirim dedi bugun yaticam birazdan kilosu 2850 kuvezde kalirmi kizlar dua edin nolur
ekinnnx21 Asli06671 korkma cnm allahin izniyle birsey olmaz genelde 2,5 alti dogan bebekler küveze aliniyor sizinkinin kilosu masallah gayet iyi🙏Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuş bebeğine
Hacer21 Asli06671 kalmaz cnm inşallah allah sana bağışlasın cnm geçen gün bi akrabam erken Doğum yaptı bebek 2.200 gram doğdu ve kuvese almadılar cnm
dileknazliay Asli06671 bebeğinin kilosu gayet güzel haftanda yüksek hiç endişelenme sıkıntısız çıkarsınız. Moralini yüksek tut bol bol dua et
Rumeysaylz Allah ikinizinde yardımcısı olsun canım içini ferah tut inşallah iyi olacak herşey 🙏 😊 aramızda 1 gün var sadece bebeğin kilosu çok güzel maşallah kendi başına nefes alabilirse kalmaz inşallah benim.
Kaderyas0327 Asli06671 kalmaz inşallah haftamız hemen hemen aynı ben de 35+5 im kilosu gayet iyi allah kolaylık versin kolay doğumların olur inşallah doğumdan sonra bizi bilgilendir haberdar et bekliyoruz güzel haberlerini 🌸🤲❤️
DuyguErgl Canım bende seninle aynı haftada tansiyon yüzünden erken doğuma girdim bebeğin kilosu iyi kuvez girmez merak etme zaten Dr bebeğin ciğer gelişime bakio ona göre karar verio doğum için gönlüm rahat gir
Suhus000 Asli06671 genel de 2500 üstünü almıyorlar solunumunda sıkıntı olmayınca kalmaz bence de korkma
Yesimalmila Asli06671 üzülme kritik eşiği geçmişsin 2500 grami geçmiş bebisin bi kac gün daha doktorlar tedaviyle doğumu engellerse hic bir problem yasamazsin 36 haftadan sonra prematüre sayılmıyor. saglikla gelsin bebisin insallah