fMine Benım son adet tarıhım 19 Eylül sonra adet olmadım gecıktı ondan sonra kan verdım doktor gebelık gözüküyor dedı suan ben kaç haftalık hamıle oluyorum hesaplayabılen varmı
Eldgrn fMine son adet tarihinin ilk günden itibaren hesaplanır ne kadar oldu oradan anlayabilirsin ne kadar olduğunu
Tgck fMine benimki de görmemiştir belki üzülmiyim diye öyle söylemiştir daha önce 2 düşüğüm var 2 gün arayla hcg test istedi yaptırmadım Allah nasib ederse 7. Haftada gidip kalp atışını dinlerim diye düşünüyorum çok doktora gitmek moralimi bozuyor
fMine Tgck evet kese göründü tam 5 haftalık hamıleyım, ama kese olması gerektıgı yerden bıraz aşşadaymış dusuk onleyıcı fıtıl verdı
laviin benim de son adet tarihim 7 eylul hesaplara gore 7 haftalik cikiyor fakat doktor 5 haftalik dedi reglim duzensiz geldigi icin mi oyle hesapladi anlamadim
Tgck fMine nasıl geçiyor fitil kullanıyor musunuz hala bana da Protestan verdi ne kadar zormuş kullanmak
Tgck fMine bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne corasprin bide progestan kullanıyorum kalp atışını duydunuz mu yarın mı duyacaksınız