tugbacns 18+5 çift yumurta ikizlerine hamileyim ilk gebeliğim. Son 1 haftadır böyle kas damar atması gibi pıt pıt bir şeyler hissediyorum ama kesin bebek hareketleri bu diyemiyorum bebek hareketleri olabilir mi bunlar? ☺️
nursomyurek tugbacns ya bende 16.haftadayım sanki böyle damar damar üstüne atar ya böyle pıt pıt gibi bir şeyler oluyor 😂
egeninincisii tugbacns Haftanız ikiz hareketlerini hissetmek için gayet uygun. Bence bebeklerinizin hareketleridir 🧡
Paramedik16 tugbacns haftamız ve günümüz aynı bende çift yumurta ikizlerine hamileyim aynı sizin gibi oluyor :) bebişlerimiz onlar bugün kontrolümüz vardı doktorum 20.haftadan sonra net hissedersin dedi sizin bebişler kaç gr acaba
tugbacns nursomyurek aynen ben de yok yaa kaslar gerildiği için atıyordur falan diyorum kendi kendime 😄
tugbacns Paramedik16 1 hafta önce gittim kontrole o zaman biri 187 diğer 209 gramdı ☺️ biri daha minik kalmış🥹 sizinkiler kaç gram
Paramedik16 tugbacns bizimde iki hafta önce biri 180 biri 160 gr dı fark vardı bugün biri 246 biri 243 tü düzelir merak etmeyin bizimde öyleydi doktorum haftalarıyla uyumlular. Hatta biraz öndeler dedi