Aylin-aydemir Doktorum aradı az önce yarın için bir günlük yatış vericem demir yüklemesi yapılması gerekiyor sana dedi aranızda var mı yaptıran böyle bişey yaşayan 🤕
Serencihannn Aylin-aydemir evet yapıldı bana ama hamile değildim o zaman yarım saat sürmüştü yarım saatte dinlenip beklemştm herhangi bir alerji olur mu diye 1 saat içinde hastaneden çıkmıştım ama hamileyken belki tüm gün yatış vermiş olabilir
Nsy Aylin-aydemir merhaba ben geçen hafta 1.dozu aldim bu hafta 2.serumu alacağım toplamda 3 kez olacak çünkü değerlerim çok düşük ve hamileliğimin başından beri takviye kullanıyordum pek işe yaramadı. 38+0 haftadayım bu arada demir depolarin dolu girmeliyiz doğuma dedi doktorum. Endişelenmeyin 1.serum yarim saatten fazla sürmüştü herhangi bir alerji durumu vs olmaması için. Normalde 15 dklik bir serummuş
Aylin-aydemir 38+2 olucam yarın büyük ihtimal belki beni geri cikarmayadabilir kasılmalarım da arttı çünkü 🤕🥺
Serencihannn Aylin-aydemir olabilir vardır bildiği nts ile bebeği takip etmek istemiş olabilir demir verdikten sonra
s_sibelcik Evet yaptırdım ilk devlet Hastanesi’ne gidiyordum kansızlığım vardı hiç kan değerime bakmadılar. Daha sonra özel hastaneye geçtim doktorum baktı aşırı düşük demişti 3 ay aldim şuan normal gidiyor süreç.
Aylin-aydemir s_sibelcik anladım benim son haftam artık büyük ihtimal doğumu da yapar çıkarım belki 🙏🤲🤷♀️
s_sibelcik Aylin-aydemir Hayırlısıyla bazen doğum esnasında da takıyorlarmis sağ salim iyi bı sekilde doğumunu da yaparsın inşallah 🙏
Damlacaa Banada yapıldı sabah yattım akşam üstü taburcu , doğuma girmek için çok düşük değerlerin dedi. 34 haftalıkken yaptılar
Aylin-aydemir Evet bana da doğum için demir depoların dolu olması lazım dedi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🙏🙂