Momy_eyyuptalha Merhaba kızlar sütüm bebeğime yetmiyor yok denecek kadar az rezene çayı tüketen var mı aranızda iyi geliyor mu bugün alicam inşallah faydasını görürüm kunlanan anneler nasıl sütü çoğaltıyor mu bide gaza iyi geliyormuş
1prenses2prensanne Momy_eyyuptalha ilk oğlum da çok içtim ama bende işe yaramamisti deneyin belki sizde işe yarar benim bebeğim de ememedi diye hiç olmadı sütüm
Mer93 Momy_eyyuptalha son araştırmalarda hiç bi etkisi olmadığı hatta zararlı olabileceği sonucuna ulaşılmış. Aslında süt oluşumu yediklerimizle alakalı değil günde içtiğiniz su miktarını biraz daha artırın ten teması yapın ayrıca sıkıntı stres sütüm azaldı yetmiyo psikolojisinden çıkın en büyük etkenlerden biri bu malesef en kısa zamanda da bi danışmandan yardım alın hastanelerde var oraya sorabilirsiniz emzirme danışmanı yardımcı olurlar
Momy_eyyuptalha 1prenses2prensanne benim göğüs ucum yok göğüs ucu sayesinde bebeğim tutabiliyor malesef 🤦🏻♀️ sütüm az o yüzden inşallah bende işe yarar 🙏🏻
Zuhalsebu Momy_eyyuptalha benim de göğüs ucum yok uçla emziriyorum anca, humananın kimyon rezenesini ve still tee sini içiyorum, su içiyorum, hurma yiyorum, hoşaf ve kaynar içiyorum yapıldıkça, sütüm artmıyor ama azalmıyor da anca sınırda tutuyo
Momy_eyyuptalha Mer93 cevremdekiler çoğu kişi kunlandi memnun kalmişlar benim aklım da karıştı acaba kunlanan anneler faydasını gören var mı
Mer93 Momy_eyyuptalha psikolojik tamamen hatta şunu duymuştum hamburger yiyince mutlu olup sütünün arttığına inanan ve gerçekten sütü artan bi anne vardı :) bilimsel araştırmalar var çevremiz ne derece önemli
Mer93 Gebelikteki beslenmeniz gibi devam edin etinizi sütünüzü meyvenizi kuruyemişinizi eksiksiz yiyin ayrıca anne sütünün çoğu sudan oluşuyor su tüketimini iki katına çıkarın bununla süt üretiminiz artar bu süt için ilk hormonu oluşturuyor ikinci hormonda sütün bebeğe ulaşmasını sağlıyor bu da şöyle eğer siz sütüm yok yetersiz diyosanız yada başka moralinizi bozan sizi strese sokan bi durum varsa bu hormonu baskılarsınız süt üretiminiz yeterli olsa bile sütünüz bebeğe gitmez
mimaranne06 Momy_eyyuptalha ben normalde inanmam bu tür şeylere. Eşim ısrar edince içtim, anason-rezene karışımı arttırmıştı bende. Bi de maltana içecek var onu doktorum ve eczacı arkadaşım önermişti.O da arttırmıştı. Benim bebeğim küvözdeydi. Ona rağmen azalmadı.
mimaranne06 Momy_eyyuptalha geçmiş olsun.tez zamanda çıkar inşallah.En önemlisi moralinizi bozmamanız bence.kaç haftalık doğum yaptınız?
hukukcuanne_06 Momy_eyyuptalha boza için bimlerde var peynir reyonunda, bi de e bebekten humana ile promalt alıyoruz biz. Bol su en önemli şart. hurma, dut kurusu bunları da kullanıyorum arada.