06Seyma-06 Merhabalar, çoğu zaman batıl inanç gibi düşünsem de aceba mı diye merak ettiğim bir soru sormak istiyorum sizlere. Hamile iken ençok kime bakarsan kimi görürsen bebek ona benzer mi cidden?
Ayse_3434 06Seyma-06 bunu bende duydum hatta bana ilk oynadığını hissettiğinde kime bakarsan ona benzer miş demişlerdi banada batıl gelsede insan acaba mı diye merak ediyor
AzraFarah 06Seyma-06 buna doğru yanlış yorumu yapamam ama ben kızıma hamileyken sürekli Kore dizileri izliyordum, kızımın gözünün çekik olduğunu söylüyorlar,ben pek benzetemiyorum ama biri yorum yapınca gözleri çin, japon gibi diye yorumlar alıyorum.
Gny18 06Seyma-06 hamileliğim boyunca maşa ve koca ayı izledim ikizlerim şimdi ayı mı olacak maşa mı 🤣 tamamen hurafe canım kimin genleri daha baskınsa bebek ona benziyor. 3 çocuğum var 3 de aynı babası 🤷🏻♀️
Mlktnc 06Seyma-06 Hiç alakası yok. Ben farklı şehirdeyim hamileligim boyunca babamı 3 kere anca gördüm Kızım ona benziyor 😂
limoncicegim2 Ayse_3434 ay allahım kaynanam bende hareket etme zamanına az kaldı lütfen gitsin köyüne çok korktum şuanda
Ayse_3434 Evinamin031120 dimi yaa bende aynı bide ben ilk hissettiğimde geceydi daha yeni yatmaya gitmiştim o heyecanla eşimi uyandırdım kalk bebeğimiz oynuyor hissettim diye 😂ona bakmıştım bugun doktorda yanaklı bir bebek olucak dedi tombul diye ozaman dedim tam kocam diye
Evinamin031120 Ayse_3434 ben de 20+0 da doktora gittim hissetmiyorum diye eve geldim uzanıyodum bi vurdu oğlum karşımda direk kocam vardı şokla ona baktım bakalım ne olacak
Ayse_3434 limoncicegim2 hay Allah seni ya 😊 kız korkma sadece duyurtu bunlar gerçek olma ihtimali yoktur ki herşey allahtan