Aselminamm Kızlar artık başımız ağırsa acaba doğuracakmıyim diye düşünüyoruz 🤣 biraz once doğursam da şu sitrssten korkudan kurtulsam son haftada ishal doğum belirtisi diyorlar dogrumu
Nagihanada Aselminamm ayy bende 36 haftalığım ve 2 gündür ishalim bende duydum onu nst de sancı yok ama benim arada ağrılarım oluyor Acaba üşüttüm mi yoksa bebiş mi geliyor bilemedim 😇
Aselminamm Gekon1710 Mirayinannesi___ Esmaakdag Nagihanada kızlar bilmiyotum vallahi ama karnım cok agriyor:(
Gekon1710 Ben de dünden beri ishalim internetten bakıyorum öyle arada bir ağrım ol ası haricinde bir belirtimidr yok😂🤦♀️
Laurenkiz Aselminamm karın ağrısı için de hava güzelken bile çorap giymeye başladım, bir de sıcak su torbasını yarıya kadar doldurup karnıma değilse de kaburgalarıma sırtıma kısa süreli koyuyorum, Çok rahatlatıyor tavsiye ederim, sağlıklı doğumlar🤞🏻
Laurenkiz Kızlar, bebek büyüdü ve hareketlerinden dolayı mide ve bağırsak hareketlerini de etkileyebiliyormuş, bu nedenle bu ay a kadar çektiğimiz kabızlığın yerini afedersiniz yumuşak dışkı veya ishal alıyor olabilirmiş, su ya da nişan gelmediği sürece hormonların doğuma pozitif etkisi diye düşünelim diyor doktorumuz, Ben de 36.haftadayım, günde 3 kez çıkıyorum bazen ki hep kabızdım 9ay yani🤷🏻♀️ Sağlıklı doğumlar☺️