Zumzugukodummuzzingillatirim Elifslvr onu ben değil kocam biliyor. Sadece fiber onu biliyorum , hızı da baya iyi biz 10 kisi pubg oynadık yinede kasmadı. Ama sorarım kocama ne kadar mbps diye
Citlembikk Zumzugukodummuzzingillatirim tv le alakası yok biz bazen tv yi arka odaya taşıyoruz Turkcell taşınmıyor oraya kendi uydusunu kullanıyoruz o zaman olmuyor bu dediklerim
Zumzugukodummuzzingillatirim Citlembikk hanımefendi aldığınız sey tv+ hizmeti onu diyorum. Internet aldığınızda soruyorlar ek olarak bu paketi almak istermisiniz diye tivibu digiturk netmaster falan gibi bir şey tv+ ta
Seyma0323 zty0206 ilk aldığımda ödemiştim sanki 4 sene önce ama sürekli uzattığım için bidaha ödemedim ama çok az bir miktardı
Seyma0323 zty0206 gerçektenmi? Ben o kadar ödememiştim ya belki en fazla 100tl sanki.. İkinci el modem takılmazmı? Araştırın bence.. 750tl bence çok fazla
Seyma0323 zty0206 Bencede çok fazla adamları satın almıyorsun ki uwhdjwwhsjsj🤣 Bence bi araştırın o kadar verilmez
MelisY Elifslvr bekarken superonline kullaniyordum oyle lanet bir internet olamaz yanindayken bile resmen cekmiyordu turk telekom candir