iremiremirem Merhaba güzel hamisler 32+2 haftalık hamileyim bugün dr kontrolüm vardı bebeğin baş aşağı pozisyon da olduğunu öğrendim erken dogum riski taşır mi bu durum? Buna benzer bir olay yaşayan var mi?
Tospikannesiiiii iremiremirem hayır erken dogum ile alakası yok pozisyon degişedebilir öyle kaladabilir
Lizbonn iremiremirem Hayır ama pozisyon alması güzel ben 27. Haftadayım mesela baş aşağı duruyor dr erken doğumu teşkil etmez dedi. Benim ilk gebeliğimde de bu haftalarda baş aşağı olmuştu.
iremiremirem _ozlmm kaçıncı haftada doğum yaptınız? Allah size de bebeğimiz hayırlı ömürler.nasip etsin insallah
nilsmomy iremiremirem benim bebeğim 29 da dönmüştü doktor hiçbir sorun yok çok güzel dönmesi dedi. Bekler bence korkmayın 🤗
NurM1 iremiremirem bunu söylemek istemem ama değişir benim 38 e kadar değişti ama sabitte kalıyorlar 😅
_ozlmm iremiremirem Amin hepimize ve bebeklerimize sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin acılarını yaşatmasın göstermesin rabbim 🙏🏽 Kesem de yırtılma olduğu için 37+2 zorunlu sezeryan oldum
rumeysaltuntas Benim bebeğim de yaklaşık 28. Haftadan beri aynı şekilde 32 den sonra yüzünü de göstermedi hiç bir şekilde, doğum pozisyonu halinde yarın 38 haftalık oluyoruz içiniz rahat olsun. Normal doğum için iyi bir şey dedi doktorum.
Eylulahsen rumeysaltuntas merhaba, ben de yarın 38 oluyorum. Bebeğin başı aşağıda demişti doktorum. Ve 2cm açıklık vardı. Nişan ve şu gelmedi. Sizin de doğum pozisyonunda imiş. Bu herhangi bir sorun teşkil etmez değil mi ? Kordon dolanması olur dediler bana etrafımdakiler yat sürekli dediler. Ben anlamadım yani 28. Haftada bebeği dönüp bu haftaya gelmiş birisiniz mümkün mü sizce ?
rumeysaltuntas Eylulahsen Eylulahsen Açıklığım var mı bilmiyorum kontrol etmedi doktorum henüz. Bol yürüyüş yapmamı önerdi kordon dolanması hakkında bişey bilmiyorum hergün 40 50 dk yürüyüş yapıyorum sadece. Her hafta kontrolde kordona da bakıyor zaten doktor korkulacak bişey olsa söylerdi bence. Etraftakileri çok dinlemeyin eğer bebeğiniz iyiyse içinizi rahat tutun, doktorunuza sorun yinede içinizde kalmasın . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Skpln4660b Hiç bir riski çok çünkü daha çok değiştirebilir şeklini benimki 30 da başı aşağı döndü 38 de makat gelişli oldu ve hala da öyle ne yapsam dönmedi mecburi sezeryan:(
_ozlmm iremiremirem bilmiyorum ama çatı muayenesi olduktan ertesi gün azar azar suyum geldi ben çatı muayenesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ☺️ Doğumu tetikledi gibi bir şey oldu çünkü üç gün sonra doğum oldu ilk gelen şeyin su olduğunu anlayıp gitseydim daha erken olacakmış da ben arada kalmıştım normal sıvı sulu akıntıdır diye dememiştim doktoruma tekrar gelince sordum ve kontrole gittim oda gelen suymuş ☺️