Ebru1999 Kuzum benim bebeğimden için de doktorum kafası ile karnının önde gittiğini kafasının büyük olduğunu söylüyordu hep bir buçuk hafta önde çıkıyordu karnı için de bütün kiloyu karnında topluyor iri bebek görünüyor yapı olarak dedi bende korkmuştum anormal durum mu yani önde gitmesi büyük olması demiştim bana hayır hayır öyle doğunca kocaman bi kafa olmayacak merak etme sağlık olarak da sorun yok dedi ve kilosu 36.hafta sonunda 3400 çıkmıştı 37+2 de 3050 olarak doğdu ve minicik kafası minicik karnı var bende boşuna kuruntu yaptığımı bebeğimi görünce anladım zaten ultrason ölçümler birebir sonuç vermiyor illa fazla çıkıyor ölçümler herhangi bir sağlık sorunu yoksa doktorun da sağlığı iyi herhangi problem yok iri bebek tarzında bir şeyler diyorsa kafana takma bence bu durumu ☺️ Eklemeyi unutmuşum karnı geniş gelişimi önde olunca şekerden şüphelendi doktorum yükleme yaptırdım ama şekerim çıkmadı öyle olunca iri bebek minyon değil dedi tam tersi oldu ☺️ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏽