Eminekorkut Kizlae 20 haftalik gebeyim. Karnimda bebegin hareketlerini cok asagida hissediyorum. Misir patlaması gibi tik tık devamli olmasada genellikle asagida hissedym . Normal mi benim gibi yasayan varmi.
Leylabngll Eminekorkut canm benimde asagida atiyo çok hissediyorum asagida rahme yakın yer dimi kaç kezdir doktora gidiyorum eli hep basında bası asagida olduğu icin acaba diyorum elini mi hep oynatıyor bu defa yine doktora gidersem bunu özellikle sorucam
AhseninAnnesii Eminekorkut yani zaten 20.haftalarda gobek deligimizin ustune cikiyor rahim. O yuzden suan oralarda hissetmeniz normal
MaviDeranHazal Leylabngll geçen ayki kontrolümde benim oğluşum da aşağıdaydı hatta doktor emin olmak için vajinal ultrason da yapmıştı. Eğer plasenta da aşağıda değilse sorun yok bebek Sefa sürüyordur korkma. Ama plasenta da aşağı indiyse erken doğum riski olabilirmiş. Bırak içerde istedikleri alanda takılsın garibim hiçbir sorun yoktur inşallah 🙏🥰
Eminekorkut Leylabngll bende persembe gidicem ayringiliya giricem ama resmen tık tık kasiklarimda hareketler bazen yukarda degisiyo
MaviDeranHazal Eminekorkut ben de 20+6 gebeyim. Yaklaşık Üç haftadır hissediyorum hareketlerini daha ilk hamileliğim olmasına rağmen sjsjsj 😁 bizimki baya hareketli asla durmaz sol tarafta ve göbek deliğinin altında debelenip duruyor yavrum 🐣yani bence normal gayet şuan yerleri çok daralmadık için istedikleri gibi hareket ediyorlar daha rahatlar merak etme 🥰
Leylabngll MaviDeranHazal insaAllah canm ama her muayenede eli kafasında ve bası asagida masaAllahi var çok hareketli 😃
Eminekorkut En sonra 16. Haftada gittim o zaman plesantayla ilgili bu sorun yoktu ama 😊 gobegin baya baya asagisinda
Tufutufu Eminekorkut ilk hamilelikse, benim öyle, hareketler daha geç hissediliyormuş. Ben aslında genel olarak yer değiştirmelerinş görüyorum 16. Haftamdan beri:) Ama o tık tık hisleri henüz yüklenmedi hahahahah
Buseyvz7 Eminekorkut Zamanla yukarda hissedersin canım biz tam 20 haftalık iken pıt pıt hissediyodum 21 ci haftamızda biraz daha sağlam hissetmeye bazen dışarıdan bile belli olabiliyo ama zamanla daha çok oturucak 😇