hayathayal Kizlar seker yuklemesi fiyatini bilen varmi ? Nilsem hanima gidiyorum yarin yukleme yapilcak? Hastaneyi arasam tlfda ucrer soylemiyolar nasil işse
SeherBerkman hayathayal benim doktorumun yanında ki asistan aramıştı. Doktor adı verince veriyorlar işlerine gelmemiştir
Tosbik hayathayal kız korkma niye korkuyon kutu cola gbi bir kutu ama icinde gazoz tadında bir içecek var hepsini içip 1saat snra kan veriyorsun hepsi bu. Ben Dr. Ünal YIRMIBEŞ'e gidiyorum tatlım. Şeker yuklemesini 1ay once yaptrmiştim.
hayathayal Tosbik internette 3 4 kere kan veriyosun yaziyor 😔😔 ne bileyim dusup bayildim filan yazmis birkac kisi o sekerli sudan sonra 😥😭
Tosbik hayathayal şekerli su degil baya gazoz gbi bsy. Vallahi korkacagin bsy olsa bn soylerdim sana ama yok inan ki. O kadinlarda fazla nazli olanlar abartiyolar işte.
Tosbik hayathayal benimki temiz cikti çok şükür. Insallah snn ki de temiz cikar. Kalbini temiz tut 😍 hcbsy olmaz Allah in iziniyle 😗😗🤗
Chan Tosbik Eskiden bir litre şekerli su içiriyorlardı. Ablamdan biliyorum. Şu an içirilen yeni bir yöntem.
Tosbik Chan valla canim eskiyi bilmiyorum. Ben 1ay önce seker yuklemesi yaptrdim dedigim gbiydi. Zaten arkadasla ayni hastaneye gdyoruz ona da ayni şeyi yapacaklar