Sevilayyy Tugcefrvr doktorum emrullah tanrıkut tu göZde sıtmapınarında , cok memnundum 3bucuk ay önce dogum yaptım sagolsun cok yardımcı olmustu bana
Newmom Englishteacher tarık göksele gidiyordum canım. Ama ona gitmekten vazgectim degistim ben de. Siz?
Englishteacher Newmom eveet ingilizce öğretmeniyim sıtmapınarı gözde de Emrullah Tanrıkut var ona gidiyorum öncesinde başka bi doktora gidiyordum sonra eşimin araştırmalarıyla Emrullah beye başladık gayet ilgili bi doktor. Kaç haftalıksın acaba
Newmom Englishteacher ben de emrullah hocadan iyi elektrik aldım ilgili duruyor bakalım. 26 haftalığım ben. Sen kac haftalıksın cnm
Englishteacher Newmom ben de 18 haftalığım canım. Gebelik okuluna gittin mi acaba beydağı hastanesinde olan. Emrullah bey iyi bence ona mı devam ediceksin
Newmom Englishteacher yok cnm herhangi bir kursa gitmedim gitmeyi de dusunmuyorum. Emrullah hocaya devam ederim insallah su an her sey iyi. 2.randevuma da daha zaman var. Senin nasıl gidiyor hamilelik cinsiyet ne
Englishteacher Newmom Emrullah bey malatyanın en iyi doktorlarından 1. Denizhan bey 2. Emrullah bey diyorlar. çok şükür herşeyimiz yolunda ☺️ Kızımız olacak inşallah. Sizinkinin cinsiyeti nedir?