Eldgrn Glbnn2 zaten iki ihtimal var bende yaptım erkek çıktı hepsinde kızım oluyor hayırlısıyla tutan kişilerde de zaten ihtimalin %50 olmasından kaynaklı
_ozlmm Glbnn2 Bende baktığım da erkek çıkmıştı oğlum oldu ama tabi tesadüf de olabilir herkes de tutmuyor çünkü ☺️
Bebekliannee Glbnn2 ilki kız çıkmıştı kızım oldu. Şimdi kinin cinsiyetibi bilmiyorum ama erkek çıkıyor. İnşallah doğrudur 😁
Meed Eldgrn aynen katılıyorum yaptm her yerde her şeyde gören görmeyen tahmin yapan olsun herkes erkek dedi kızım oluyor 🤣🫶🏽
tazecikannee Benimde Çin takvimde erkek doktora gittim erkek dedi ama kesin değil ilk hamileliğim haftaya netleşir
29esmanur09 Glbnn2 Rus takvimi mi japon takvimi mi bir iki birşey daha vardı onları da yaptım ama onlarda yanlış çıktı. Bir tek Çin takvimi doğru bildi 😁 Çin takvimine güvenin dermişim😂
Srapemre Benim ilkinde erkek çıktı oğlum oldu şimdi de kız yazıyor ama bilemiyorum daha belli olmadı cinsiyet
2prenses1prensannesii Glbnn2 2 kızımda tuttu bundada erkek dedi detaylıda da doktor erkek dedi şuan şaşmadı hiç bende ben inanıyorum
Sevcan__ Glbnn2 kuzum 2 yaş ekleyip oyle bakın benim tuttu kiz çıktı kızım oldu 2 yaş ekleyin yasiniza oyle hesaplayin