Serife_1503 1.18 Önceki postlarımı görmüşsünüzdür belki 🙈dün geceden beri hafif adet sancıları gibi sancım vardı ve afedersiniz sürekli kaka yapma hissim vardı ve acil geldik 4 cm açıklık varmış ebe sabaha doğurursun en geç öğlene doğurursun dedi dua edin 🤲🏻
Esmanilsu Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğini en yakın zamanda sağlıklı birşekilde kucagına alırsın🙏
Serife_1503 Merve-6767 evet suyum gelmedi sadece adet sancısı gibi bi ağrım bide karnımda sertlik vardı
Merve-6767 Serife_1503 bugun aynılarını bende yaşıyorum nişan geldı oğlen gıbı sonrada belden doğru ağrılarım oluyor şuan durdu bıraz anca umarım benımde doğum başlar hayırlısı ile
Kaahvelii Serife_1503 Sağlıkla gelsin inşallah ❤️ Bir kaç gün önce post acmışsınız bebeğin hareketleri azaldı ve sık sık idrara çıkıyorum diye Bende aynı durumları yaşıyorum 2 gündür de sormak istedim 🙈 Böyle sanki tuvalete oturunca dolu dolu yapicam hissi oluyor çok sıkışmış gibi ama oturunca gelmiyor hemen baya Bi bekliyorum öyle geliyor sizinde bu şekil de mıydı?.
Woman3535 Serife_1503 sağlıkla al kucağına inşallah 🥰 nedense aklıma ıkınırken ağzını açmayıp dişlerini sıkıp tüm kuvvetlinle ıkın demek geldi 😅 beni ebe yönlendirmişti öyle 🤣🤣yoksa ıkınamıyodum ağrıdan🤣🤣