minik_kusum Kizlar gece gece migdem kazindi Annemin yaptigi Lahana, havuç Tursu ve ev yapimi ekmek yiyorum 🤤 Nedir bu gece gece yeme istegi hic aliskanligim degildir aslinda 😂
Zumraninannesi06 minik_kusum aha bu ben öğlen markete gittim lahana turşusu gördüm baksan yani 1 avuç anca gerisi salatalık havuç vs gibi😅 sırf o lahanayı kütür kütür yrmek için aldım eve geldiğim gibi açtım öğlen bir başladım yemeye bu saat oldu domates turşusuna kadar bitirdim 😅😅 kavanoz bittiiiii😅 Ah canım anacım yaptı doğal ev turşusu ama daha gelmedi 🥺 Doğumda gelcek nasipse 🫠 33+6’dan selam bu arada 🥳
Elifderin34 minik_kusum hamile değilken daha çok yemek yiyordum ben hamilelikte yemek yemeyi unuttum niye böyle oldu yaa bende mi sorun var acaba 😀
minik_kusum Zumraninannesi06 Vallah annem yapti diye demiyorum ama enfes olmus 🤤 Dilimde aft olmasina ragmen yedim
Adarinannesi minik_kusum yok canım ondan degil bende yemek yerken yazını gördüm daha hazırladığım iki günlük turşumu olmamış haliyle gidip açmaya kalktım onu yiyorum 😂
Zumraninannesi06 minik_kusum benim turşular da gelsin gömülcem hazırlardan gına geldi mide yanması yapıyor bide Allaaaahhhh 😅😅🫠 afiyet bal şeker olsun yarsın kuzum
Hndnyrgk Elifderin34 aynı bende öyleyim 34.haftanın ilk günü gece sadece canım limonlu Salata istiyor onun dışında hem yemek yiyemiyorum hemde eskiden yediğim gibi yemek yiyemedim için ben zayıfladım bebeğimin gelişimi normal seyrinde çok şükür o yüzden takılmıyorum 😁
Elifderin34 minik_kusum evet ya ilk üç ay mide kazınması yaşadım aşırı kötü bir şey yemek yiyorsun beş dk sonra sanki hiç yememiş gibisin 😁sonradan geçti bu durum ben de :)
Elifderin34 Hndnyrgk ayy şükür bebiş sağlıklı ya gerisi önemli değil zaten çok kilo almakta iyi olmaz en iyisi fit kalmak :)
minik_kusum Peki neyiniz oluyor gece gece eksi yiyenler? Bize doktor 12 haftaligimda erkek diyevm tahmin etti, birdahaki randevuda net söylicek insallah 🤲🏻💙
Hndnyrgk minik_kusum çok Saol ama gerçekten zor bi kez çok sevdiğim bir tatlıya aşerdim eşim saolsun aldı getirdi ama yiyemedim yarımını bile yiyemedim malesef
minik_kusum Hndnyrgk Cok sukur oyle hassassiyetim olmadi ama can skici olur oyle olunca Canin ister ama yiyemezsin 🤷🏼♀️
Hndnyrgk minik_kusum ayy malesef üzülüyordum yiyemiyorum bebeğim besinsiz kalacak diye ama saolsun doktorum içimi rahatlatıyordu hamilelik öncesinde sağlıklı beslendiğim için sorun olmadı bebek açısından zaten bende yorgun düşüp ilk 4 aya kadar hep uyuyordum siz bol bol beslenin özellikle meyve çiğ kuruyemiş kalsiyum açısından zengin besinler tüketin zeki insanlar doğuralım inşallah 😊😊dünyanın buna ihtiyacı var 🙏🏻🙏🏻