Annecilik Kızlar 33+3 haftalık hamileyim karın ağrısı ,sırt ağrısı ve mide bulantısı yaşayan var mı benim gibi normal mi ?
Mlkrshn Annecilik bende 33+2 yim belim çok agryor midem bulanior ve bebek çok hareket ediyor hareket ettikçe karnıma ağrılar gryor 😑
Tugceonur Annecilik normal bebek büyüyor büyüdükçe baskı yapıyor vs düzenli şiddetli ağrınız olmadığı bebek hareketlerini hissettiğimiz sürece korkmayın
Yesimatko Aynı haftadayız ben sırt ağrısından ölüyorum bulantılarım sanki başa döndü 3 gündür karnımı taşıyamıyorum resmen
Annecilik @Bbhr0_ @Umay255 @Yesimatko kızlar artık korku oluşmaya başlamıştı bi ara sancı sandım çünki geçmek bilmiyor bebek hareketleri ne durumda peki
Mrziyeimga_ Annecilik bnm de 33 ama Bebek hareketleri çokta iyi değil sanki sizde çok hareketli mi birde sürekli etrafımdakiler karnın neden yok gibi felan sorular alıyorm ve çok stresliyim şu aralar
Annecilik Mrziyeimga_ benimde çok iyi değil galiba bizimkiler biraz rahatına düşkün hareket etmeye üşeniyorlar karın büyüklüğünde herkesin aynı olmaya bilir sağlıklıysa doktorun sıkıntı yok diyorsa hiç insanların düşüncelerini takma bence canım
Mlkrshn Mrziyeimga_ aynen bana da herkes karnın yok diyor .Bence buna taklma doktorun sağlıklı diyorsa gerisi umrunda olmasın ben öyle yapıyorum umursamiorum. 33 haftalık benimde
Annecilik Mlkrshn benim hareketten değil de böyle değişik bi ağrı hiç geçmiyor uyuyorum kalkıyorum tekrar aynı 🥺
Ligarbawood Annecilik bende 33 deyim 3-4 gündür yemek yediğimde nefes alamıyorum nefesim daralıyor resmen koltuğun ucuna oturuyorum tek dizimi aşağı salıyorum karnım boşta olunca rahat nefes alıyorum… ama genel olarak nefes nefeseyim hep
ilkbebekim Annecilik sanırım normal benim de 33te başlamıştı o kadar ağırıyordu ki karnım yürümek ayakta durmak oturmak yatmak her şey zulüm gibiydi şimdi 34 haftamın sonlarındayım sırt ve bel ağrım var yatkta hala dönerken acı çekiyorum