zeynepikra_61 Acaba bu haftalara gelebilecek miyiz derken geldik bile 🤭 Artık korkmama gerek kalmadı sanırım 🤷🏻♀️ Oğluşum için çok heyecanlıyım görüş günümüzü bekliyorum 36. Hafta da kilo boy nedir bebislerin kizlar 🙏🏻
zamaneannesi80 zeynepikra_61 yaaa bizde oğlumla 36. Haftaya girdik 🥰🥰 Cumartesi günü 2880gr 50cm di.. merakla diğer randevumu bekliyorum.. kaç günde bir çağırıyor artık sizi doktorunuz
Aksakal1907 @zeynepikra_61 bizde 35+4 olduk 🥰🤲 4 gün önce kontrol vardı 2600 dedi doktorum cuma tekrar kontrol var bakalım neler bekliyor bizi ☺️
zeynepikra_61 Aksakal1907 Ay bizim de normalde persembeydi ama gidemedik eşimin işinden dolayı pazartesi diye karar vermistik yine gidemiyoruz artık salı gününe inşallah göreceğiz çok heyecanlıyım 💙🤭 Bizim de en son 2541 kiloydu inşallah bolca kilo almıştır beyefendi 🙋🏻♀️🤭
Aksakal1907 @zeynepikra_61 inşallah bu sefer bebişinizi görürsünüz 🥰 bence kilo çok önemli değil sağlıklı olmaları önemli çokta kafaya takmamak lazım bence yani bu günlerin tadını çıkarmak gerek zira şuan göbeğim bı sağa bı sola gidiyor onu izlemek çok keyifli 🥰❤️
zeynepikra_61 Aksakal1907 Aynen öyle 🙏🏻 hiç rahat bir hamilelik geçirmedim inşallah sağlıkla kucağıma alırım 🙏🏻 hatta inşallah bütün anneler sağlıkla alır kucağına bebislerini❤️
zeynepikra_61 zamaneannesi80 Erken doğum riskimiz var diye 1 hafta arayla çağırıyor ☺️ ama bu sefer 1 haftayı geçti bir türlü ayarlayamadik randevuyu 🤷🏻♀️ inşallah bir sorun olmazsa yarın gideceğim ❤️