Asfdg Kızlar aşırı derecede belim ağrıyor normal mi böyle olmadı kasıklarımın üstünde de sanki ağırlık varmış gibi bi his
Fulyatrn Asfdg ilk haftalar bel ve adet olacakmış gibi ara ara kasık ağrısı olabilir canım. Kanama yoksa önemli bi durum olmaz inşallah . Doktora gittiğinde bunu belirt için rahat etsin yinede
Asfdg Fulyatrn kanama falan yokta böyle olunca bi korktum midem de aşırı bulanmaya başladı Salı günü randevum var doktora bi söyliyim
Mucizeeannee Canım benim de aynı şekildeydi gebeliğin ilk haftalari normal diye düşündüm kanama da olmadığı için önemsemedim fakat kese de kanama alanı varmış bir an önce Dr başvur salı gününü bekleyeceksen de pek fazla iş yapma
Asfdg Mucizeeannee randevum Salı günü mecbur beklicem ama bi anda başladı bugün hem kasık hem bel ağrısı bende anlamadm inşallah bieşy yoktur dinleneyim en iyisi
cagla57 ben 11+5 deyim felaket belim ağrıyor doktor kanama olmazsa korkma normal dedi günde 3 tane parol alabilirmişim parolda ağrıyı kesmiyor öyle evde topal gibi yürüyorum belimden
Asfdg cagla57 kanamam yok çok şükür ama çok akıntım var kanamamı diye sürekli tedirgin oluyorum ağrı da olunca