Aytn Kızlar Merhaba! Zarar lı olduğunu bilmiyordum etli çiğköfte yedim bi yılbaşında bide ondan baya önce elim ayağım titriyor bi sorun olurmu nolur yardım edin
Gzd Aytn allahın izniyle bişey olmaz, bundan sonra daha dikkatli olursunuz, doğu illerinde hep yiyolar hamile kadınlar. İnsanlar neler neler yiyip içiyolar, içki sigara onların bebeklerine bişey olmuyo, içinizi ferah tutun sizde
Aytn Gzd çok sağol canım o kadar korktumki internetten bakınca elim ayağım boşaldı bilsem asla ağzıma sürmem Rabbime emanet inşallah bişey olmaz ya
Aytn deletedmom11 çok sağolun İnan’ın o kadar korktum ki nefes alamadım annelik demekki çok farklı😊Rabbime emanetler
Zeynep23 Aytn bende yedim bişey olmaz bi kaçamaktan korkma daha dikkatli ol bundan sonra yemesek daha iyi tabi o kadar korkulacak bişey değil millet sigara alkol vs alıyo bu onların yanında hiç
Aytn Zeynep23 öyle tabi ama internette o kadar abartılmışki Allah korusun zeka sorunu sağırlık düşük neler neler ya nasıl korktum 😞insanı nefsiyle mücadele etririler hamileyken ondan panik oldum