UlviyyeElvin Merhaba kizlar doktorumuz 38 hafta tamamina gun verdi sizce erkenmi sizde nasil durumlar?
ruzgar0121 UlviyyeElvin bana da öyle verdi ama bebek ters çok kötü oluyorum sancılarım bitmiyor 35 deyim simdi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Daha erken doğum isticem
Nurella3507 UlviyyeElvin 38+5 cumartesi günü olacak ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi içerdeki bir günü dışardaki bir haftaya eşitmiş
UlviyyeElvin ruzgar0121 aslinda anne karninda ne kadar cok kalirsa o kadar iyi diyor doktorlar tabi bebek gelmek isterse o ayri inseAllah vakitlice olursun canim
ikizlerin_annesii ruzgar0121 bence biraz dayanın bu kadar beklediniz sonuçta biraz daha sıkın dişinizi. Allah korusun küvöze girse üzülürsünüz. En azından karnınızda güvende. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
UlviyyeElvin Naziminverasi evet banada Rabbim yardimcimiz olsun bende erkenmi diye endiseleniyordum simdi 36+5
UlviyyeElvin Nurella3507 Nurella3507 evet çok dogru bende oyle biliyorum ama doktorda 38 hafta normal dedi bana dogum başlarsa gec olur diye
ruzgar0121 ikizlerin_annesii doktorum ile görüştüm bugun bekle sabret dedi oda biraz rahatlattı beni🙏🏻
aylinpalaa UlviyyeElvin normal doğum yatışı yapıldı suni sancı aldım ama açılmam olmadı. Suyum bittiği için acil sezaryene alındım
shrskr 36+0 ım .10 Kasım’da doktor sezeryan için gün verdi.Yalancı sancılarım var inşallah 39 u doldursun dedi .
_Melekk_ Doktorum perşembeye gün verdi 38+0 3.sezeryanım olucak bana kalsa yarın olurdum bebek acayip baskı yapıyo son günler çok zor
Ebru-EY Doktor diyorsa bir bildiği vardır onlardan daha iyi bilemeyiz. Valla bana dese alacağız sorgulamam asla. Ne zaman derse o zaman.