gizemkarla Nazli1259 ben bütün kıyafetlerini e bebek ve hm den aldım hastane cıkısı almadım ama kendım yaptım takım daha makul ve daha guzel oluyor
durumom2022 Nazli1259 bende hiç 10 lu hastane çıkışı almadım trendyolda 5 Li çok güzel takımlar var onlardan aldım toffers diye bi marka var çok güzel ve ucuz kaliteli de hem yumuşacık geliyor
irembzc Nazli1259 minicityden bakabilirsin güvenilir ve kaliteli ben çok beğendim 10lu aldım kumaşı iyiydi
Yasmin61 Nazli1259 canım ben trendyoldan aldım. 360 liraydı. Sende ordan bakabilirisn. Fiyata göre iyi de kalitesi var.
glbden gizemkarla evettakımlar daha uygun fiyata geliyor zaten hızlıca büyüyecekler öyle büyük paralara gerek yok giyside trendyoldan aldım bence
Gulo0106 Bende hastane çıkışı olarak almadım h&m den büyüyebilen takım aldım hem şık hem kullanışlı olduğunu düşünüyorum
Semilk05 durumom2022 ya bende gördüm orda birsürü fiyatları fa uygun ama nasıl geliyor bilgi verir misin ya da bi görsel atma şansın var mı
yagmurb İsme özel 13 parça hastane çıkışı yaptırdım piyasaya göre de uygun geldi n11.comda minito baby yazınca çıkıyor kumaşı falan çok güzel pamuklu
durumom2022 Nazli1259 e bebekten Lc den fin bir sürü penye ve Müslin örtüler aldım valla hastane çantasına da 5 Li takımların yanına koydum birer tane
Sltnkbr Nazli1259 bebetofun kundaklarını aldım bazen kundak çok güzel kaliteli penyelere göre daha kullanışlı
NaimeYilmaz En çok tercih edilenleri inceleyebilirsiniz. https://ty.gl/glborpdp6h Kısa Linki Açamayanlar İçin ⬅️