Fattuma Merve-6767 aynı seyleri yaşadım,sari bir akinti,ardindan kasilma,gecmeyen adet agrisi ile hastameye gitt 35+2de,,nstye bagladilar sancilar 80lerde çıktı,ilacla serumla dogumu durdurdular haftam erken diye,simdi 37+5teyiz ve bekliyoruz daha
Merve-6767 Fattuma Evet aynıyım bende aynı adet ağrısı şiddetleniyor sadece. Insallah sizinde zamanı geldıgınde gelir bebeğiniz 🙏
ecegun18 Merve-6767 tabiki doktoryn daha iyi bilir ama ben çok panik birisi olduğum için doktoruma gelme dediğinde bile gidip muayane oluyorum doğumhane bölümünde sonuçta bende anlatamamış olabilirim falan diye umarım bir sorun yoktur
MelisY eso14 nisanda pembesi yada kahverengimsi sekilde akinti oluyormus doguma yakin zamanlar sarimsi surekli bende geliyor bende bisi yok 39+5 oldum adet agrisi arada oluyor orda kisa sureligine yalanci sanci
eso14 MelisY valla canım benim benim kan yada kahverengi bi şey gelmedi. Evet akıntı oluyor ama o çok daha başkaydı. Ben görünce telaşlanmıştım. Doktora sorduğumda nişan illa kırmızı yada o tonlarda olmak zorunda değil dedi yada hiç gelmeden direk suyun gelebilir demişti. 39+3 de doğum yaptım bende
MiniMeeee Şurada yerimi alayım 39+3 olduk iki gündür aralarda bel kasık bacak ağrısı oluyor dün gece bel ve bacak ağrısından hiç uyumadım mesela bugün öğlene kadar sürdü şu an tık yok 2 gün önce doktor alttan muayene etti rahim ağzı hala kapalıydı yalancı sancılardan yaklaşık ne kadar süre sonra gelir ki bebiş 🤷🏻♀️
Merve-6767 MiniMeeee evet benımde saatlerdir süren ağrılarım yok 1 saatir gelip ile gelmemek arası kararsız bebişler 😃
fatma3004 Kızlar benim ilk hamileligim olduğu için tereduutte kalıyorum dün gece saat 4-5 gibi lavaboya uyandım ama lavbaoya gidene kadar çamaşırım ve pijamam ıslandı sonra da normal küçük abdestimi yaptım bu su gelmesi falan değildir dimi çok geliyor diye biliyorum 38+5 iz bu arada
Feyzaharun Merve-6767 Ya az önce benden de beyaz akıntı geldi sümük gibi ama bir ağrı felan yok bakalım nolcak inşallah hayırlısıyla doğum başlar benim de ben de 39+3 siz n’aptınız son durum nedir 🥹
Feyzaharun Merve-6767 Hadi ya 😂 ay heyecanlanmıştım bakalım ne gelecekler açılmanız felan var mıydı hiç peki ?
Merve-6767 Feyzaharun benım doktor bakmadı 40 aa yakın bakacakmış altdan muaneyi bu hafta içi gelmesi lazım artık sonuna geldik
Feyzaharun Merve-6767 Benim erken doğum riski oldu iki kere yattım o yüzden çok bakıldı en son 2 felandı inşallah kolay bir doğum olur hepimiz için 🥰
MiniMeeee Merve-6767 hayırlı uğurlu olsun canım darısı bizlere inşallah geceden beri geçmeyen bi sancı var bende de