_Hill_ 27-28 döngüm, düzenlidir adetlerim hiç şaşmaz. bu ay Duphaston diye ilaç kullandım son 2 aydır adetlerim düzensizleşti onun için.hemde femara başlayacatık düzene girsin dedi doktor. Hsg sonrası oldu bu düzensizlik :((
Neyse ilacı düzensiz kullandığım için adetime daha 10 gün varken lekelenme gördüm Doktora gittim adet değil bu dedi ben adet sandım ilk başta. Sonra arttı biraz kanama başka Doktora gittim aklım takıldı bildiğin adettim çünkü lekelenme imkansızdı. Doktor da bi baktı adet oluyorsun dedi. Ve 19mm yumurta var çatlayacak bu değerlendirebilirdin aslında çatlatma iğnesi de verebilirim ama maalesef dedi. Hem adetin 2.günüydü dinen haram bu bir ikincisi de enfeksiyon riski yüksek sıkıntılı dönem oluyor çünkü. Bende hiçbir şekilde kabul edemezdim doktor da vermedi zaten. Neyse ben ovulasyon yapayım bi dedim ama nasıl dua ediyorum adetim bitsin de çatlamadan yetişeyim diye. :)) 4-5 gün daha dayandı yumurtacığım adetin 2. gününden bitiş gününe kadar çatlamadı reglim bitti bir gün sonra çatladı. Resmen dünyalar benim oldu. Değerlendirdim tabi :) sonra doktor çağırdı baktık beraber USGde de gördü çatlamış evet dedi. Testte de görmüştüm zaten. Böyle işte kısacık bahsettim. Şimdi heyecanla bekliyorum bi umut diye 🥹 inşallah o günleri görürüz ya . Ben umutsuz vakayım sen inşallah kalırsın ❤️