Hanımlar 35. Haftadayım. Geceleri artan bu sırt ağrılarını kaburga da batma yanma ağrısını nasıl geçirip uyku uyuyorsunuz. Ben bi yöntem bulamadım. Bu gece çaresizliğimden ve ağrının şiddetinden ağladım. önceden pozisyona göre ağrırdı. Artık son ay aralıksız ağrıyor.Bir yolunu bulan varsa yazsın çok dua edicem 🙏🙏🙏
Kaburga batması ve sırt ağrısına çözüm ?
EsraDabakzkal sızlana sızlana sabahı sabah ediyorum ne sağa ne sola yatabiliyorum hatta yüz üstü bile uyuyamıyorum mideme sanki iğne batırıyorlar öyle kraplar giriyor hiç bir mide sıkıntım Yok ama bu ignelenme beni öldürüyor bel agrısı desen aynı otursam da agrıyor yatsam da ne şekil yapacağımı şaşırdım
EsraDabakzkal 38. Haftadayım artık dayanamıyorum gercekten hiç bir türlü gecmiyo yatıyorum gecmiyo oturuyorum gecmiyo 😐
Oturur pozisyonda uyudum bu gece sırtıma yastık alım götümün sgrısına uyandım yan yattım o tarafım acıdı sağa döndüm sabaha kdr böyleydim
EsraDabakzkal benim sırt ağrısına bulduğum tek çözüm sıcak tutmak eğer sıcak tutarsam ağrım azalıyo
EsraDabakzkal ben 30 haftalık olmama rağmen başladı erken diye düşündüm ama sırtımda tek bi yer ile göğüs kafesimde tek bi yer öyle ağrıyor ki sanki kırılmış 😒 sıcak su torbası deneyeceğim ben sizde sıcak tutn umarım geçer 🤷🏻♀️
parasetamoll sen 30 haftalık erken diyosun benim 4. Aydan beri sırt ağrılarım var inanılmaz derecede can yakıyo
EsraDabakzkal canım yatarken ayaklarının arasına yastık koy hatta e bebekte uyku yastıklaro var imkanın varsa alabilirsin. Bacak yükselince baskı azalıyo bide dik yatmaya çalış belki biraz rahatlarsın inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
KbraErkin yastıkla yatıyorum ama Yok geçmiyor :(
EsraDabakzkal bende gün içinde cok hareket edersem yada aksama kadar yorduysam oluyo ama eşin zeytinyağıyla ovarsa sırtını, belini biraz faydalı olabilir
Civcivimm oluyormuş ya bi tanıdık vardı onun da 4. Ayda başladı acaba diyorum bebeği uzun boylu olanlar mı böyle kendimce diyorum tabi :) bizim bebiş uzun biraz sanırım boy olarak 2 hafta önde acaba sizinde öyle mi? Erken başladı
EsraDabakzkal aynı haftadayız o ağrılara ben de bir çözüm bulamadım 🤷🏼♀️ bir an önce uykuya dalsam da ağrıyı hissetmem diyorum her akşam 🙄 tabi gece en az 3 4 kez uyanıyorum sabah iş için uyanıyorum. Uykusuzluğa şimdiden alışmaya başlıyoruz 🤷🏼♀️
EsraDabakzkal bekleyeyim surda bulamadim
KbraErkin dün gün içinde fazla oturdum ondan da olabilir bak çünkü gece dayanılmaz oldu ilk defa.
parasetamoll benimde iki hafta önde gidiyor. Ondan mı acep
bsraanne bende aynı ağrıyo hissetmeden bi uyusam diyorum normalde öyle kolay da uykuya geçemiyorum zaten. Ama dediğim gibi bu gece beni ağlattı sürekli hiç geçmeyen bir ağrı. Eyvah ben nasıl sancı çekip doğurcam dedim bi an.
EsraDabakzkal bizim bacak boyu önden gidiyor ben öyle tahmin ediyorum ondandır herhalde yoksa neden bu kadar acıtsın 😒 sizin neresi önden gidiyor genelde bi yer hep önden gidiyor
parasetamoll sıcak su torbası filan koysak geçer mi acaba. Bu gece onu deneyeyim ama dediğin gibi tek bir nokta. Sanki oğlum ordan kolunu çıkarmaya çalışıyor orayı inceltmeye çalışıyor gibi. Allahım ne büyüksün rabbim cennet boşuna anaların ayakları altında değil işte. Daha doğmadan çilesi başlıyo. Bu halimize de şükür
Benim de sırtım ve sol kaburgam çok batıyor.😔 kaburga batmasını hiç bişey geçirmiyor kendi kendine geçmesini bekliyorum. geceleri de eşim sırtıma masaj yapıyor o biraz rahatlatıyor öyle uykuya dalabiliyorum. Yoksa uyunmuyor gerçekten bi sağa bi sola 😔
EsraDabakzkal valla 27. Haftadayım benmde başladı