Benimennembirmelek mutluanne3510 cnm bu benim ilk gebeliğim oğlum olacak ama Allah nasip ederdr bı kızım olursa ismi Buğlem olcak şuan oğlumun ismide efraim olcak Allah nasip ederse 🥰
Ada-Uras-Asya mutluanne3510 büyük kuzum Esila Ada küçük olan Asya Mira onun dışında mihra kumsal Sare Serra Azra Ece duru isimleri de çok hoş bence
AhseninAnnesii mutluanne3510 Ahsen. Çok güzel, en güzel, daha daha guzel demek. Isim analizinde de her harf olumlu güçlü bir karakter. Kuranda da 50 ayette geciyor. Osmanlidan gelme bir isim. Biz Ahsen’de karar kıldık artik😊😊
Teslimeesma mutluanne3510 bizde 34. Haftada kesinlestirdik 😁 Ahsen liva olacak kızımızın ismi nasipse 🤲🤗
Merve201119 mutluanne3510 Ben Defne istiyordum Hatta emzik askisina kadar yazdırmıstım fakat büyük oğlum kesinlikle kabul etmiyor Asel istiyor ve sonra herkese kardeşimin ismi Asel diyor onun dediği olacak cunki hep kız çocuklarını çok sevmişti benimde kız kardeşim olsa keşke diyordu küçük oğlumun ismini eşimle ortak koymuştuk bunuda bari ben koyayım diyor Asel olacak kızım
Sevgi57 mutluanne3510 Asel hafsa olacak kızımın adı Asel bal 🍯demek Kuran’da geçiyor hafsa aslan yavrusu güçlü dirayetli azimli demek 🐤
iremburak0711 mutluanne3510 12 günümüz kaldı Efnan olacak kızımızın adı inşallah 😊 Cennetteki güzel gözlü kız demekmiş kayınvalidem tavsiye etmişti eşimin ve benim gözlerimden dolayı bende çok beğendim 😊