ecegun18 Gunay97 evet insan alışık olmadığı şeyleri garipsiyor ama bir yandan da ben seviniyorum bebeğimden her biri hediye bana çatlaklarım daha olmadı olursa üzülürüm ama bir yandan da sevinirim çünkü onlar oğlumla aramdaki bağın izleri 🙏🤍
Sisife Benim daha erken gebelik belirtisi olarak kararmaya başladı 😄 şuan 24. Haftada kocaman ve kapkaralar. Göbek çizgisi de aşırı çıktı. Göbek deliğim de fırtladı :(
Gunay97 Sisife bende göbek çizgisi daha yok ama kararma var.Napalım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Honeyballl Gunay97 benimde karardı bana da erkekte kararır dediler teori doğru herhalde erkekmis bakalım doğunca sürpriz olmazsa o zaman bir hurafe tutmuş olacak 🤣. Ben sorun etmedim kararmasını garipsemedim hiç
Gunay97 Honeyballl ben daha cinsiyeti bilmiyorum.Etrafımdaki herkes kız dedi.İnternetten sadece göğüs kararmasının erkeğe işaret olduğunu okudum.Bizdede bakalım ne olacak
gozdeyagci Gunay97 benimkisi renkten renge girdi. Doktorum da normal dedi. Bir sorun isterseniz, ama gebelikteki hormonlar etkili oluyor.
Gunay97 mavininhertonuu anaların hakkı ödenmez ama minik cücelerimizi alalım inşallah kucağımıza minik şeyler aklımıza bile gelmeyecektir
QUEEN0888 Gunay97 He 😅Belke sende tez gede bilmirem mende ele oldu.Qarnımdaki xette .Ordakı qaralmada doğumdan 1 ay sonra yoxdu