AhseninAnnesii Kizlar bahcelievler medipolde dogum yapan varsa nasil bir yer anlatabilir misiniz? Odalar nasil, kendileri susluyolar mi kapi önünü? dogumhane katı neresinde? Dogum fotografcisini guncel fiyati ne kadar? Aklima gelmeyen daha bir suru sey😅😊😊
_Melekk_ Peki zamlara ne diyorsunuz ben de derya hanıma gidiyorum perşembe sezeryan olucam ve 8000 olan sezeryan 9500 olmuş temmuzda zam gelmişti doğuma 1 hafta kala piyango vurdu resmen muayene 450 bide derya hanım çok yoğun ne zaman gitsem acelesi var 5 dk içinde muayene edip alelacele sorulara cevap veriyo geçiştiriyor resmen
Dilank- _Melekk_ ben yeni başladım derya hanıma Güler yüzlü ama evet çok hızlı konuşuyor, aceleci, birde acil durumlarda kolay ulaşılamıyor düşündürüyor aslında zamlarda gerçekten çok fahiş şok oldum bı anda çok yukselttiler Allah yardımcımiz olsun .
AhseninAnnesii _Melekk_ senede 2 kere zam olacak demislerdi bende ucretleri ogrenmek istedigimde. 2.zam benim dogum zamanima denk geliyodu ocak gibi ama zam yapilmis zaten. Tekrar zam mi gelcek o kadar sacma ki. Zaten duzenli olarak o hastaneye gidiyoruz fiyati sabitlemeseler olmuyor mu.
_Melekk_ Dilank- aynen hem dünya kadar para veriyorsun hemde sana vakit ayrılmıyor çok yoğunuz diyor ama ona göre düzenleme yapılmalı geçen hafta doğumdan önce son randevumdu sormam gereken şeyler vardı resmen başından savdı beni çok kızdım ama doğum geldi artık yapacak bişe yok
_Melekk_ AhseninAnnesii temmuzda yapılmıştı şimdi yapıldı bide yılbaşında yapılacakmış devlet hastanelerinde insan gibi muamele yapılsaydı bunlara minnet etmezdik ama işte ne yapcan