Dina Selam kizlar 33u haftadayim ama karnim cokta buyuk degil herkes diyorki neden kucuk falan morelim bozuluyor shimdiye kadar 10 kilo aldin bebegimde cokta iyi bebek degil normal ama bilmiyorum hergun aynada bakiyorum karnima buyuyormu diye😔
Hulyarecep Dina canım benimde karnım çok büyük 25 kg aldım vücudum aynı sadece karnım şişti doğurdum doğuracağım bana hergün birileri ikiz bebek mi diyor 🤦♀️ Hergün dışarı çıktıkça bu sorulara maruz kalıyorum 😃🙄
deletedmom6295 Dina bana da bebeğimin küçük doğacağını zayıf kalacağını söylüyorlar. 28 haftalığım ve 3.4 kilo aldım çünkü diyet yapmak zorundayım. bebeğime yarayacak şeyleri tercih ediyorum vitamin ve mineral açısından. çok şükür haftasıyla da uyumlu gidiyor kilosu ama insanlar susmuyor onlar söyledikçe de kafama takıyorum ben de 🤔
Medusa Canım bazı insanların iç karnı geniş olur, bebek gelişecek alan bulunca dışa değil içe doğru yerleşir. Bazılarının da iç karnı dar olunca kocamaan bir göbeği çıkar. Çok normal ☺️
Medusa Hepimizin fizyolojisi farklı, insanlarım cahil cahil konuşmalarına kulak asıp canınızı sıkmayın 💁🏼♀️
Dina Mervesonerutku cok sagol canim ya(kimi gorsem karnima bakiyor nerde bu cocuk falan diyorlar ama bana gore cokta kucuk degil ama
Kbrsoy Yalnız değilsin 😇 ben de 34 haftalığım karnım küçük. Herkes diyor Bebeğin küçük olucak zayıf olucak diye. Oysa kilosu haftasına göre önde birazcık 😊 önemli olan da sağlıklı olması. Boşver kulak asma herkes herşeyi söylüyor 🙄
Mervesonerutku Dina amaann banada diyorlar hep gıcık insanlar Yok kilo almamışsın Yok çocuk nerde bende evet Doğum yaptıktan sonrada gayet fit kalıcam sizin gibi katman katman olmıycam diycem de diyemiyorum işte😀😀gayet normal canım
karamel deletedmom6295 maşallah arkadasım insanlar her zaman konusur haftasıyla uyumlu gidiyosa hiç sıkma canını önemli olan doktorun dedikleri
Yoncaarslan Dina 30 haftalığım 10 kg aldım bende, benim karbımada küçük diyorlar aman boşver 😄😄 sağlıklı olsunda kuzular 🐑 yeter bence 😍😍
Rumeysaylz Aynı durumdayım 35 haftalığım ama yok gibi söylemesem anlamazlar hamile olduğumu 😀 doğurdun mu diye soruyorlar o derece bazen bazıları ama takmıyorum doktorumla da konuşuyoruz hep bebeğin gelişimi önemli olan sağlıklı sıhhatli olması gerisini boşver canım 😊
tugceee10 Dina ben totelde 55kg falan doguma girecegim, hala otobuste yer vermiyorlar😂 onden birazcik karnim cikti o kadar. 2hafta icinde de dogum olcak insallah bebek haftasiyla uyumlu, herkesin dedigini taksaydik kafayi yerdik rahat ol azicik 😉
ekinnnx21 Dina bnde 36 hftama giricem karnim minnacik kim görse inanmiyor hamile olduguma😂 ben takmiyorum okadar cnku karnim kucuk olmasi bnm icin daha iyi rahat hareket ediyorum ve karnim hic catlamadi kasinmiyor:) bebegimin kilosuda gayet iyi haftasina göre zaten wlla ufak karni olanlar hep tosun gbi bebek doguruyor cevremde😂
Beybi12 Dina 34 haftaligim 10 kilo aldım gören ne kadar kilo almışsın diyorlar bu daha kotu bogasim geliyor bebeğimin kilosuda haftasına göre uyumlu birisi bana karnın küçük dese mutlu olurum 😜