Nadiss Merhabalar, kısmetse yarın ilk kalp atışını duyucaz bebeğimin😍 garip bir his var korku daha fazla napıcamı bilmiyorum çok heyecanlıyım siz nasıldınız korktunuzmu ben gibi akai bir durum oluşur vs diye😶
2prensesannesiiii Nadiss her gittiğimde var o korku 🥲allah bebişlerimizi bize bağışlasın 🙏🏻 Hatim indiriyorum resmen uzanıp dru beklerken travmamı atlatamadığım için belkide🙏🏻
Minik_annee Nadiss bende korkmuştum duyamazsam görmezden diye ama duydum çok şükür sizde duyarsınız inşallah çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin 🥰
ArvenMom Nadiss ya duyamazsam hissi kemirmişti allaha şükür duymuştum bütün dualarım seninle umarım miniğinin kalp atışını duyarsın 😊
Nadiss 2prensesannesiiii evett çok korkuyorum Aalahım yardm etsin ssağlıkla alalm kucaklarmza inşallahh🌸🥰
mine3444 Nadiss doktor hiç dinlercem demedi. Ekrana bakıyordu birden taktak ses başladı. Ben benden geldi beni dinliyor sandım ne saçma 🤣 halbuki adam cihazı karnimda gezdiriyor kalbimde değilki.neden öyle düşündüm bilmiyorum. Tabi saliselik bi an 🤣 sonra dedim aaa hemen kapattı zaten. Fazla dinlemek bebeğe zararmis. 6+3 idim sadece kese bebek için bakacak sandim beklemedigim anda oldu. Sen hazırlıklısin. Tadını çıkar