Pemberuya Bu ayda olmadı. Düşük sonrası genelde üzerine herkes gebe kalıyor ben Mart’ta düşük yaptım, Haziran ayı itibariyle kalamıyorum. Ne tür tedaviye başvurmak gerekir? Bilgi verirseniz sevinirim 😊
Tolga61 Pemberuya eğer eşinde ve sende herhangi bi sıkıntı yoksa kesinlikle çatlatma iğnesi yaptırabilirsin, hem normal yollardan hem ağrısız sancısız canım, bende çatlatma iğnesi yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum 🙏🙂
Citlembikk Pemberuya canım zaten hamile kalmışsın herhangi bi sorun olsaydı kalamazdın bende daha önce düşük yaptım sonrasında ara verdik 9 aydır korunmuyorduk olmuyordu herşeyime baktırdım rahim filmi falan çekildi sorun yok denildi hatta doktor aşılama dedi ama sonrasında hamile olduğumu öğrendim stres yapma oluruna bırak
Gul616161 Pemberuya canım bende çatlama iğnesi yaptım dün. Rakam gideceğin doktorun muayene ücretine bağlı. İpnenin fiyatı 270 tl başka ekstra bir masrafı yok.
Pemberuya Zeynb herhangi bir sorun yok canm bir kere oldu zaten düştü ama 6-7 aydır ikinciye hamile kalamadım😊
Pemberuya Tolga61 bende düşündüm aslında bunu da şey mi acaba burada bir arkadaş 10 bin ücreti var falan yazmıştı fiyat Bilgisi araştırmak istedim de o yüzden soruyorum😊
Citlembikk Pemberuya insanın elinde olmuyor maalesef çok iyi anlıyorum bi an önce olsun istiyor insan ama bebiş geleceği zamanı biliyor bence bizim öyle oldu tam ümidi kesmişken geldi çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin en hayırlı zamanda