Bernnnaaaa Kızlar 29+5 günlük hamileyim eski haftalara göre hareketlerinde daha azalma oldu suyu çok iyi sancm falan da yok çok şükür bebek 1600 gr ama sanki hareketleri azaldı gibi sizlerde de öyle oldu mu
Fatma0090 Bernnnaaaa bnde de azalma olmuştu da doktorum cikolata ye soluna yat iki saatte 10 hareket ederse sorun yok dedi eger az olursa iki saatte o zmn git kuzum için rahat degilde hiç durma
Thaaa Bernnnaaaa evet bendede azalma oldu artık yavaş yavaş hareket ediyor fakat çok güçlü hareketleri baya canım açıyor😂sallanıyormuşum gbı hıssedıyorum
Bernnnaaaa Fatma0090 tatlı birşeyler yiyince maşallah acaba bu aralar fazla yatamıyorum bu yüzden mi daha dün gittim doktora herşey iyiydi
Fatma0090 Bernnnaaaa sen yorulunca bebek de yoruluyor kuzum ondan dır bide büyüdükce yeri daralıyor fazla hareket edemiyor
Bernnnaaaa Fatma0090 evet çok haklısınız bugun hep yattım artık o kadar tekme attı ki canımı acıttı bu bebişler bizi panik atak yapıcak 😅
Fatma0090 Bernnnaaaa benim gibi sürekli gidersin sende 🤣 neyse cok şükür ben sonuna geldim yarın nasip olursa bebegime kavuşucam 🤲🏻 Rabbim herkesi sağ sağlim kavustursun inşallah 🤲🏻
Bernnnaaaa Fatma0090 ayy sağ salim aşalım kucaklarımıza evlatlarımızı inşallah hayırlı olsun şimdiden 💕
Fatma0090 Bernnnaaaa Amin inşallah canım Allah razı olsun darısı sana ve bekleyenlere olsun vaktinde sağ sağlim inşallah 🤲🏻