Tunahan_rumeysa16 Hanımlar normal doğuma uygunmu değil mi olduğunu çatı muayenesi yaparakmi anliyor doktorlar kaçıncı haftadan sonra yaptirabilirim ve nasil yapılıyor bilgisi olan yaotiran varmi 😊
bosyapmaa Tunahan_rumeysa16 36. haftada yapıldı benim doktor parmağına jel sürüp bakıyor saniyelik bir işlem 🌸
Seymoshh Tunahan_rumeysa16 37+4 üm salı günü gideceğim 37+6 da nst durumuna göre belki yapar benim 4.doğumum olacak o yüzden acele etmiyoruz ama ilk doğumlarda daha kontrolcü oluyor dr lar
Eylulmom_ Tunahan_rumeysa16 doktordan doktora değişiyor canım 36 38 arası yapılıyor benim doktorum 38 de yaptı 2 parmak yada 3 jel sürüp eline muayenesini edip çatına bakıyor
eylulmomm @Tunahan_rumeysa16 bana yapmadılar ya çatı muayesi devlette doğum yaptım başlarda özelde takipliydim ama doktora ne zmaan yapılacak diye sorduğumda biz yapmıyoruz kötü bir durum olmadığı sürece dedi ve yapmadılar normal doğurdum doğumda çatım dar olsaydı o kadar sancı çekip bide sezeryana alınacaktım belkide bak şimdi aklıma geldi bu sinirlendim
Tunahan_rumeysa16 Bebim 2. Doğumum 1. De yaptırmadım akkimada hiç gelmedi hiç oyle birşey cahildim 17 yasimdaydim😂 normal doğum yaptım ama bunda da insllah öyle olur 27. Haftaliğim
Gulten5 Tunahan_rumeysa16 doğumu tetiklediği için 37 den önce yapmıyorum dedi doktorum. 37+5 de yaptı
gkbyza Tunahan_rumeysa16 devlet takipliysen yapmıyorlar 38.haftadayım yapmayacakmış doğum esnasında karar verecekmiş normal mi sezeryan mı diye
Tunahan_rumeysa16 gkbyza sehir hastanesine gidiyorum oyle bir talebim suan olmadi ama sormak istiyorum yapamam derse artik o anki doğum anima durumuma bağli olur