Udu Mom-babyyy el ele anne yanı park yatak aldık bi araştırın kullananlar çok memnun biz henüz kurmadık kullanmadık ama nette videoları da var
Bahtsizana111 Mom-babyyy tavsiye üzerine ciciko aldım şuanlık memnunum yataklarda çok bişi arayıp almaya gerek yok ben çok fazla acıdan şısu busu olsun dedim ama tek alt açma ile normal sade üstünde ördek süslü olanı aldım ses çıkartan bilmem titreşimli olanlardan almadıma pişmandım ilk ama iyikide almamışım diyouroım doğrusu belki ihtiyacım şuanlık yok ondan mı bilmiyorum ama öyle fazla para verip çok pahalı bişi almana gerek tok sağlamlığı iyi olsun yeter
Mysmrt Mom-babyyy benim doğumum da şubatta ☺️ Ben de elele madre aldım az önce geldi kurduk gayet güzel sadece biraz büyük kapıdan sığmıyor odadan odaya taşırken toplayıp tekrar kurmak gerekiyor. Ben elelenin kendi sitesinden aldım yatağı da içinde geldi ince ama kullanılır
Celiktss Elele madre aldım. Doğum Aralıkta inş. Kurulumu kolaydı, kullanışlı güzele benziyo. Memnun kalacağız gibi bakalım
Mom-babyyy Celiktss bend eo markayı araştırıyorum benim de Şubat’ta inşaallah gün geçtikçe siyatlar aldı başını gidiyor şimdiden alayım diyorum
Yasolinnn İki kademeli olanını alsan yeter. Ben üstünde sallanan oyuncağı olsun osu olsun busu olsun diye gittim fonksiyonlu bişi aldım pişman oldum. Takamadık bile o aparatlarını plastik azcık zorlasan kırılcak gibi. Alt açma şeysi var birde ama yatağın kenarınıb bir kısmını bebek 3 3 4 aylık olana kadar anne yanı gibi kullancağım için o alt açma şeysini de monte edemedik dolayısıyla. Daha uygununu alabilirmişim şahsen
Mom-babyyy Yasolinnn bende pisman olamamak için fikir alıyorum çünkü çoğu insan heves edip alıyor sonra çok pişman oluyor çokta lüks birşeye gerek yok anladığım kadarinca
Celiktss Mom-babyyy ay evet ya . Yılbaşından sonra muhtemelen x2 olur her şey. Şimdiden almanı öneririm çoğu şeyi. Şimdi aldığım şeylerin 1-2 ay önceki yorumlarında da eski fiyatları görünce sinirleniyorum valla
Mom-babyyy Bahtsizana111 ben en başından beridir zaten öyle düşünüyorum çok pahalı birşeye gerek yok çünkü bir süre sonra çocuk orda bile durup uyumuyor
Bahtsizana111 Mom-babyyy aynen öyle ki bende öyle düşündüm ailem aldı beşiği gidip pahalıya alındı kendin alacaksan eğer iyice interneten bak en iyisi çünkü anlık çok güzel indirime gidiyor ve park oyun beşik al herşeyleri aynı sadece bi kısımda az fermuar var kendisi büyüyünce girip çıksın diye fiyat falan da oynamıyor diye biliyorum
Mom-babyyy Celiktss bende zaten yorumları görünce öyle düşündüm 2021 de 800 1000 alınan beşikler şimdi 3000 bin
Mom-babyyy Mysmrt büyük olması sıkıntı değil güzel çıkışında insan aldı mı bari doğru düzgün birşey alayım diyor yataklarin hepsi çok ince bence hediye edilenler onlar yerine başka alınmalı ya da kendin birseyler yapmak zorundasın
Wonderland Yoyko marka var ben de çok memnunum aşırı kolay bir yatak aparatları çok kullanışlı tavsiye ederim şu an yazlık bi bölgedeyiz sinek olduğu için sinekliğini bile kullandım bu yatağın içinede yataş twiny yatak aldım çok rahat
Mom-babyyy Wonderland zaten bende kolay olsun diye park yatak almak istiyorum ayrı oda yapmayı düşünmüyorum yanıma da çok büyük bir beşikte almak istemiyorum yoykoya da bakıyorum zaten
Mysmrt Mom-babyyy yani ben büyüklüğü dışında çok beğendim her yerinde cebi var kolayca katla koy arabana istediğin yere götür falan aşırı kullanışlı
Maminew Ben de elele madre ile chicco hug 4in1 arasındayım bugğn başlık açtım hatta. Biri daha yatak yatak gibi daha güven veriyo ve uygun fiyatlı , diğeri de çok işlevli . Heryere taşıyabilme açısından chicco aklımı çeliyor. Var mı tecrübesi olan acaba😌
Mom-babyyy Maminew ben bir park beşik birde diğer taraflarda kullanabilmek için küçük besik alicam park beşikte tam istediğim gibi olsun yatak konusunda kötü bir şey almak istemiyorum benim aklıma Elele yatıyor ama içinde bir yandan da diğerini de herkes çok övüyor kararsız kalıyor insan
balkizinbebegii Mom-babyyy hayır henüz kullanmıyorum doğum olmadı daha nasipse birkaç ay sonra. Ama kurdum kapadım baştan sona sağlam ve kapatıp açması kolay anne yatağına sabitleniyor ve sallanabiliyor alt açma kısmı var daha ne olsun dedim 😊
Celiktss Mazra sitesinden alınca ince bi yatak geldi hediye. Fena değil ama belki içine ayrı bi yatak alırım, ya da nest gibi bişey koyarım