Dygusn 33+5 de acil doğuma alındım vee 6 gündür bebeklerim küvezde sadece yutma problemi var onu öğrenmesini bekliyoruz. Sizinde böyle bir durumunuz oldu mu? Bebekleriniz ne zaman yutmayı öğrendi veya kaç gün kaldılar küvezde?
Portakalcicegi Dygusn oyyy kuzularımm kıyamam sağ salim kavuşun İnşallah 🙏🌸 bizde 29+4 teyiz kızlarımla. Öncesinde ciğer geliştirici olmus muydunuz ve kaç kilo doğdular acaba 🙏
Driia Dygusn bende 34+5 de doğum yaptım 9 gündür küvözdeler. 2 gündür emzirmeye gidiyorum. Bizim sıkıntı solunum sıkıntısıydı çok şükür kalmadı şimdi anneyi emmek kaldı bu hafta içi çıkarırlar herhalde
Portakalcicegi Dygusn oy maşallah yaaa çok şükür kiloları falan cok iyiymiş zaten 2 yi de bulmuslardır artık ☺️☺️ Amiiin İnşallahh Rabb’im bekleyen herkesi bebeğine sağ salim zamanından kavustursun ☺️
Dygusn Driia benim kızlarımda da yutma problemi var sadece onun için küvezdeler. Beni henüz emmediler ne zaman emerler bilemiyorum her gün görmeye gidiyorum alıyorum kucağıma ama yutkunmayı unutuyorlarmış
Driia Dygusn yutkunma yı bilmiyorum ama şanslısınız siz hemen kucağınıza aldınız benimkiler 6cı gün kucağıma alıp yüzlerini gerçekten görebildim. Bende hergün gidiyorum görmeye ama uzaktan sadece resim de gördüm yüzlerini şimdi çok şükür 2 gündür emzirip kucağıma alıyorum
Rivers İnşallah bebişlerinize bir an önce kavuşursunuz rabbim herkese bu süreçte yardım etsin 🙏🏼 Bizde ikiz kızlarımla 18+2 deyiz