Ipekgunes2 Merhaba güzel anneler 14 haftalığız 2 haftadır kuyruk sokumum belim kalçalarım ağrıyor böyle eriyor gibi ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum geceleri dönerken bile zorlanıyorum.. başına gelen var mı normel mi siz ce
fatmaa37demi5 Ipekgunes2 magnezyum eksikligi olabilir canım. Hamilelikte insanin ekstra gerekiyor. 3. Ayımdan doğuma kadar kullandım ben doktorumun tavsiyesi ile. Kullanmadigim unuttuğum zamanlar bile hemen belli oluyordu. Kasık bel bacak ağrısından duramıyordum
Lizbonn Ipekgunes2 kendini cok yorma bende de var bu hamileliğin basından beri. İlk gebeliğimde de oluyordu simdi de oluyor. Siyatikten süphelenmistim ama değilmiş. İster istemez bir bebek var rahim büyüyor baskı yapıyor demişti ama ilerleyen haftalarda daha da zorluyor. Soluma dönsem sağıma dönerken zor oluyor. Hele yataktan kalkmak daha da zor oluyor :(
Ipekgunes2 Tubatgn doktorumu arayıp yarın gün için de alıyım o zaman ayaklarıma vuruyor ağrısı çok kötü
Tubatgn Ipekgunes2 Bende geçenlerde bu sorunu yaşadım. Burada herkes magnezyum takviyesi dedi. Ve gerçekten kendime geldim.
Ipekgunes2 UynakBalina oturup böyle ağlıyasım geliyor çok kötü akşamları eşim döndürüyor yatakta beni 🤦🏻♀️
UynakBalina Gamzeatasoy 1 bucuk hafta sonra kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim🥹Siz kac haftalıksınız?
Ipekgunes2 UynakBalina biz bu gün 14 hafta olduk kontrolümüz 9 Kasım da çok var internetten bakıyorum magnezyum eksikliği bebeğe zarar verebileceği yazıyor tedirgin oldum iştahsız ta yaparmış bu gün adam akıllı birşey yiyemedim
UynakBalina Ipekgunes2 Bizde 7+3 olduk soracağım kesinlikle bunu.Bende iştahsızlık mükemmel derecede var🤦🏼♀️
Aysegul80 Magnezyum eksikliği canım bende de olmuştu o haftalarda . Doktoruma sordum hemen magnezyum yazdı sonra geçti.
Mdorukk Kan verin ona göre magnezyum alın derim. Kendi doktorum yoktu başka doktor magnezyum yazdı bana. Sonra kan tahlili verdim sağlık ocağında magnezyum değerim çok güzel kendi doktorum içme dedi
Hilal2905 Ipekgunes2 Hamilelikte bu tür sorunları dibine kadar yaşadım bende😂 pöçük ağrısı(kuyruk sokumu) felaket birleşen yaşayan bilir ekstra onun yanında benim çatı ağrım da vardı. Magnezyum kalsiyum kullan ama bana fayda etmedi ve çocuk büyüdükçe daha da zorlanacaksın emin ol ben yürüyemiyordjm bi ara şuan 33 haftalığız daha da şiddetlendi ama artık alıştım 🤷♀️😩