Aysel_krdg Rk805108 canım bence sen bu gece dahil her günü değerlendir bugün dahil bende öyle yapıcam benim doktorum 10 gün her gün ilişki dedi bende ne dediyse harfiyen yapıcam çünkü doktorum çok iyi memnun olan çok kişi var vardır bir bildiği
Rk805108 Aysel_krdg bende doktorun ne dediyse onu yapcam kafam karıştı bana yazdı kagıta pazar ilişki salı ilişki perşembe ilişki cumartesi ilişki bu jafta cok önemli değerlendir dedi ai
Aysel_krdg Rk805108 canım bide böyle birşey olabilir belki yumurtanın çatlayacağı zamanı tahmin etmiştir daha tam büyümemişse bir gün gecikmeli yapmanı önermiş olabilir sen doktorun ne dediyse aynen yap
Rk805108 Aysel_krdg olabilir bende öyle düşündüm hayırlısı olsun inşallah bu ay tutar evlat acısı yaşıyorum hic olmasa biraz hafifler
Ayezhanim 1Nurr maşallah canım allah bağışlasın catlatama iğnesi günü mü ilişki oldu yoksa 36 . Saat mi
Aysel_krdg Rk805108 olur canım inşallah ikimizde güzel haberler yazarız buraya 2 hafta sonra hamileyizz diye
Tolga61 Rk805108 merhaba canım üzülme bende çatlatma iğnesi oldum, 2 gün önerdi benim doktorumda, 24 saat zaten yumurta yasiyo o yüzden sen gene şansını dene