Minikpopo alperenimmmmm benim de midem bulanıyor ve bebişim aşırı sertleşmişti uyandım sabahlycaz sanırım bebiş de maşallah kaburgalarımda midemde geziniyo ☹️
alperenimmmmm Minikpopo Minikpopo artik buyuduler ve galiba bizi yavas yavas uykusuz gecelere hazirliyorlar :)
DilaraNefes alperenimmmmm gelirim eve değince bende haber vermedim tek kaldım evde 😰 bilmiyorum napcağımı bu saatte annemleri arayıp korkutmak istemem artık napayım
alperenimmmmm Betulllllll boyle boyle geciyor iste bende 36 37 38 haftaliklara giptayla bakiyorum vallahi
Minikpopo alperenimmmmm ben aylardır böyleyim canım. En çok zoruma giden de daha yeni hamileymişim gibi az önce bir kustum içim dışıma çıktı tüm bina ayağa kalktı yani doğurucam artık ama hala kusuyorum 😫☹️😣
HuriyeTrkolu DilaraNefes evhamlanmayın ifade falan alıyorlardır böyle işler hep uzar daha kötü birşey olsaydı zaten arayıp haber verirlerdi
DilaraNefes Betulllllll Eve gelmedi hala haber aldım canım adliyeye gidiyormuş kavga varmış polislerle gençler kavga ediyolarmış eşim de ordan geçerken eşimide kavgadakilerden biri sanmışlar herhalde dövmüşler boş yere şikayetçi olcakmış o da